modelismul si nevasta/prietena
Postat 13 December 2007 - 03:00 PM
AdyAero, la 13 Dec 2007, 09:39, a spus:
Alta nemultumire e praful Bucurestiul cred ca e cel mai prafos oras, ar trebui cam o data pe saptamana sa le sterg de praf. Asta imi ia cam 1-2 ore (sunt cam 130) si in final ajung sa le sterg cam o data pe luna. Studiez posibilitatea sa fac niste usi de plexiglas, dar deocamdata nu ma da bugetul afara din casa.
PS. De Mos Nicolae (care sunt) mi-a facut cadou (printre altele) si asta
Hai sa-ti dau o sugestie. Azi am remarcat la un magazin niste oua Kinder, mari, dar mari de tot si sferice ... chestia e ca sunt protejate de o alta sfera etansa de plastic destul de grosut, diametrul ei fiind ceva peste 10 cm. Numai bune la scara 1/72
Sunt oua de alea mari, de 'Christmas' ... dar au pret pe masura: 32,50 in magazinul ala. Am doi baieti dar nici pentru ei nu s-a lasat induplecata consoarta .
Postat 13 December 2007 - 05:45 PM
VIPER, la 13 Dec 2007, 17:17, a spus:
Da' de unde! Pai crezi ca ei nu stiu ce'i bun? Parca noi n'am fost copii... eu i'am stricat toate avioanele lu' taica'miu, da' asta e alta poveste
Aceasta postare a fost editata de Vernier: 13 December 2007 - 05:46 PM
Postat 13 December 2007 - 05:58 PM
Postat 13 December 2007 - 06:28 PM
Am primit o singura data o macheta ca cadou de la ea, si sincer sa fiu nu e din clasa celor preferate, initial ardea de nerabdare intrebind-ma cind o voi asambla.
Acum insa odata ce mi-am schimbat dislocatia (moldova -> uk), am fost separat de machete, timp de 2 ani, le procur in continuare, dar nu le pot incepe din cauza ca nu am instrumentele si ar fi mare pacat sa le stric.
Postat 14 December 2007 - 03:00 AM
Razeer, la 13 Dec 2007, 17:59, a spus:
Cu bataia...
Glumesc....Bataia e pentru altceva
Eu i-am facut cadou o seama de artefacte , mai mult pt. a intelege cam ce-i place. Un racer bleu-ciel cu argintiu (n-a mers), Un Cristen eagle elegant si micutz (negru cu rosu si portocaliu) - Vax, masini de epoca, cavaleri medievali....Nu tine nimic.
Poate doar un ciocanel criminal
E acelasi lucru care se intampla la pescuit:
- Aaaaa, da-i drumul pestisorului......Uite cum se zbate saracuuuuuu !!!
- Yes deeeaaaar !
- Pampalaule, ziceai ca mancam saramura la balta !
- Kabooom !
Aceasta postare a fost editata de wurger: 14 December 2007 - 03:01 AM
Postat 14 December 2007 - 09:03 PM
pai ca sa zic asa sunteti norocosi..oarecum..la mine a fost mai usor...dupa doi ani de certuri, ("toata ziua stai pe forum, toata ziua faci machete, bine ca ai dat un mil pe aia..da flori n-am vazut de nu stiu cand...plus...ca mi-a prins o slabiciune,,,cand eram cu macheta in fata, lua cate un avion si se juca cu el pana rupea vreo racheta sau antena ca sa imi atraga atentia explicatia.. "ma plictiseam"...)..am ajuns la concluzia ca ne-am grabit cand ne-am mutat impreuna..asa ca s-a dus acasa ..AM ATAT DE MULT SPATIU ACUM DE MACHETE!!! dar...a dracului...intre timp mi-am mai luat un job si nu mai am timp nici sa dorm....ce viata....
Postat 14 December 2007 - 09:49 PM
Postat 08 February 2008 - 01:03 PM
si la mine este simplu : tanti a mea este TOTAL impotriva acestui hobby ( colectionez de ani buni machete auto ), si nu pierde nici o ocazie sa-mi aminteasca de sumele investite pana acum in masinute ...
asta cu toate ca i s-au explicat, pe larg si in cateva randuri, avantajele acestui hobby: sotul sta acasa ( nu umbla aiurea prin oras ), in plus vede si pe ce s-au dus banii ...
normal, in timp am ajuns sa folosesc cele mai ascunse coltisoare din apartament pentru depozitarea cutiilor.
zilele astea, "problema" a devenit obsedanta, ca ne mutam in casa noua.
ma consolez insa cu gandul ca voi avea si eu "camera mea "
imi permit sa ofer un sfat:
schimbati imediat subiectul, de indata ce este adus in discutie ( de obicei, merge mentionarea unor urgente de genul:
tevi sparte la baie/bucatarie, accident usor in trafic , zgomote suspecte la masina de spalat , sau vizitele iminente ale unor rude )
P.S.
cu copii nu am probleme deosebite...fata mea stie de mica toate marcile de masini de pe strada, dar este total neinteresata de subiect...doar atunci cand colectia ei de papusi si cai Barbie intra in conflict cu masinutele mele pe motive teritoriale;)