Pagina 1 din 1
Acolo unde se avanta vulturii Diorame, vignete si lucrari similare
Postat 05 November 2007 - 07:07 PM
Avand in vedere ca a fost primul articol pe care l-am publicat in noul format al siteului, am avut oarece scapari atat ca aspect cat si ca "legaturi" si daca la capitolul aspect Cartula a rezolvat problema, la capitolul legaturi a trebuit sa ma ocup asa ca legatura din sfarsitul articolului linkuie abia acum acolo unde trebuia sa fie adica exact acolo unde sunt pozele cu lucrarea gata, lucrare care are 40 cm inaltime.
Sa traiesti, Alexie! Mi-a placut lucrarea.
Sunt curios ce o sa mai inventezi.
Bafta!
Sa traiesti, Alexie! Mi-a placut lucrarea.
Sunt curios ce o sa mai inventezi.
Bafta!
Postat 09 November 2007 - 11:14 AM
Ma bucur ca articolul v-a palcut, sper sa contina informatii care sa inspire.
Este frustrant faptul ca anumite fotografii sunt translucide, greu de deslusit. N-am reusit sa copiez una "de mostra", as vrea sa stiu daca este din cauza foto, din soft, din moft....?
foto articol
Este frustrant faptul ca anumite fotografii sunt translucide, greu de deslusit. N-am reusit sa copiez una "de mostra", as vrea sa stiu daca este din cauza foto, din soft, din moft....?
foto articol
Aceasta postare a fost editata de alexie: 09 November 2007 - 11:15 AM
Postat 09 November 2007 - 12:35 PM
Postat 09 November 2007 - 01:01 PM
alexie, la 9 Nov 2007, 12:51, a spus:
Cand dau "clik" pe foto mici si le rulez, doua din trei foto imi apar supraexpuse, albicios-transparente
Hmmm... Da, asta da problema... Insa nu imi dau seama de la ce poate fi exact, n-am vazut sa faca asa. N-ai cum sa-i faci un screenshot, ca sa ma edific? ALT-PrtScr salveaza in clipboard imaginea ferestrei curente. Asadar, cand esti cu fereastra de browser activa, si iti face beleaua asta, da-i un ALT-PrtScr si dupa aia intr-un editor de imagini (chiar si Paint) fa "Paste", salveaza, si trimite-mi sa vad care e faza exact. In plus, spune-mi si ce versiune de browser de web folosesti, sa incerc sa reproduc.
Postat 09 November 2007 - 01:36 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1