Forum Machete,Modelism,Hobby: BA-64 B Ace 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

BA-64 B Ace 1/72

#1 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 02 November 2007 - 09:15 PM

Unul din multele incepute si neterminate.Un kit deosebit de urat si greoi,de-abia am asteptat sa-l vad la gata.Totusi,cu multa munca,am reusit sa scot cat de cat ceva din el-sper.Pareri va rog...

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 03 November 2007 - 11:03 AM

Fara sa cunosc vehicolul, asa  ... ca simplu spectator, mie-mi place !
Ti-a iesit fein ! :8P:

#3 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 03 November 2007 - 02:56 PM

Una peste alta, arata bine masinaria! :whistle:
Circoteli :good: :
- noroiul nu e prea real, nici ca pozitie, nici ca forma, nici ca, :acute: ma rog, cantitate. Inceraca stropi facuti cu periuta de dinti; Apoi da pe toata partea de jos, cu aerograful, un danf de Revell 83 sau 87 (vezi care da mai bine, recomand 87), foarte diluat.
- la scara asta toartele alea sunt enorme. Incearca sa le faci din surma de cupru, undeva la 0,2 ...0,3;
- la fel fierastraul. Refa-l, fie din folie de stiren de 0,13, fie din tabla de cupru de 0,1. Nu este greu deloc!
- la fel lopata, folie de cupru (e mai usor de facut ambutisarea pentru coada) si, fie o scobitoare, fie un fir de stiren pentru coada.
- pe cit de mult noroi e pe poponet, pe atit de curat e cardanul din fata! :unknw:
Ia aceste observatii ca pe niste sfaturi :8P:

#4 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 03 November 2007 - 06:52 PM

Faina masinuta. Se cere intr-o diorama. Dani, pentru ca si tie (ca si mie) iti plac masinariile murdare si ruginite, iti recomand cu caldura pigmentii de la MIG. Recomand de asemeni sa cumperi la set, de ex. FRESH MUD PIGMENT SET si RUST & SMOKE PIGMENT SET . Nu sunt prea ieftini , dar crede-ma ca fac toti banii. Setul are avantajul ca iti da un prospect cu diverse combinatii de pigmenti in functie de ce urmaresti sa faci. Mai mult, in primul set ai si o sticluta de rasina acrilica pt noroi . O sa-ti placa. Mai poti incerca cu oxid de fier (amestec negru cu galben pina obtii culoarea noroiului pe care-l preferi), amestecat cu apa sau alcool izopropilic si cu fire de iarba statica (noch). Iese ca in fotografia de mai jos, sau si mai bine daca ai mai multa rabdare :8P:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 015__2_.jpg

#5 Useril este offline   DragosP 

• Membru senior
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 22-June 07

Postat 04 November 2007 - 11:33 PM

Mi-e imi plac BA-urile , se spune ca ar fi avut si romanii cateva ( unele capturate inante de 23 august, altele primite de la Armata Rosie "eliberatoare" ) personal nu am vazut nici o poza cu un BA romanesc. Imi place modelul asta mai putin "noroiul" in rest e OK.
As vrea sa vad intr-o zi o macheta a unui BA-64 D

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: BA64_14.jpg

#6 Useril este offline   balki 

• Membru senior
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 12-August 06

Postat 10 December 2007 - 11:15 AM

Vezi postareamarhaba, la 3 Nov 2007, 18:52, a spus:

....iti recomand cu caldura pigmentii de la MIG. Recomand de asemeni sa cumperi la set, de ex. FRESH MUD PIGMENT SET si RUST & SMOKE PIGMENT SET . Nu sunt prea ieftini , dar crede-ma ca fac toti banii. Setul are avantajul ca iti da un prospect cu diverse combinatii de pigmenti in functie de ce urmaresti sa faci. Mai mult, in primul set ai si o sticluta de rasina acrilica pt noroi . O sa-ti placa. Mai poti incerca cu oxid de fier (amestec negru cu galben pina obtii culoarea noroiului pe care-l preferi), amestecat cu apa sau alcool izopropilic si cu fire de iarba statica (noch). Iese ca in fotografia de mai jos, sau si mai bine daca ai mai multa rabdare :mellow:

unde pot gasi un astfel de set?
multumesc

#7 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 10 December 2007 - 08:05 PM

http://www.tamiya.com/english/products/870...ering/index.htm
Dar gasesti si mai aproape, la www.parcodels.ro sau www.machte.ro, patinatori de la Agama, sunt niste pigmenti foarte buni.

#8 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 10 December 2007 - 09:03 PM

Eu folosesc pigmentii MIG http://www.migproductions.com/ficheros_tie...lish/index.html , ii gasesti aproape la orice magazin online, dar asta nu inseamna ca alte produse nu sunt bune, vorba Zetului. Zetul insa si-a varsat cafeaua pe tastatura sau din cauza vitezei a omis niste litere, produsele agama le gasesti pe www.parcmodels.ro sau www.machete.ro .

#9 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 11 December 2007 - 09:21 AM

Citeaza

produsele agama le gasesti pe www.parcmodels.ro sau www.machete.ro .
Corect graisi! Maninc litere inca din clasa-ntii si nu ma mai satur! :mellow: (taman vorbeam zilel trecute cu cineva despre asta!)
Buna adresa, nu o stiam, cu toate am si eu o "rugina" de la MIG (danke Laure!). Intr-adevar, sunt pigmenti foarte buni.

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 11 December 2007 - 09:23 AM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi