1/72 DRAGON - Maus and E100 Crew Img & Recenzie engleza & un fel de poll
Postat 03 December 2007 - 12:10 AM
Bazule, nu stau nici pe departe asa bine cu nervii sa fac ce face PzGr, dar fiind adept 1/72, a trebuit sa trec si prin asta.
Eu fac asa:
Intai dau cu aerograful culoarea carnatiei pe unde trebuie.
Dupa aia dau uniformele cu culoarea necesara cu pensula, mai deschisa decat ar trebui.
Peste tot dau cu lac lucios (future).(aerograf)
Dupa asta, washuri ....Care cum trebuie. Pe fete cu un brun si pe uniformele de culori beige. Pe alea gri cu gri inchis si pe Kaki cu kaki inchis. In functie de dispozitie folosesc acrilice marabu pentru ceramica (destul de transparente si lucioase) sau uleiuri.(pensula)
Urmeaza un drybrush de sus in jos (cum vine lumina). Unde nu poate fi vb. de sus sau jos aleg de la stanga la dreapta din ratiuni de citire.(pensula)
Cand am terminat toate astea MA CHINUI sa fac petlite si insigne si nasturi (si injur) cu o pensula subtire (00) din par natural cu fire lungi (1 cm) ca asa tine vopsea si nu inmoi tot timpul in godeta. Vopseaua e in general acrilica diluata bine, dar am aflat ca merge si tempera sau acuarele. (pensula)
Cum eu dau lac la sfarsit (mat) nu se ia acuarela.
La sfarsit lac mat (foarte mat - de la modelmaster). Asta prinde bine si la ce e argintiu ca nu mai luceste ca dintele lu' Gutza.(aerograf)
Asta-i....Poti si tu....La treaba !
Eu fac asa:
Intai dau cu aerograful culoarea carnatiei pe unde trebuie.
Dupa aia dau uniformele cu culoarea necesara cu pensula, mai deschisa decat ar trebui.
Peste tot dau cu lac lucios (future).(aerograf)
Dupa asta, washuri ....Care cum trebuie. Pe fete cu un brun si pe uniformele de culori beige. Pe alea gri cu gri inchis si pe Kaki cu kaki inchis. In functie de dispozitie folosesc acrilice marabu pentru ceramica (destul de transparente si lucioase) sau uleiuri.(pensula)
Urmeaza un drybrush de sus in jos (cum vine lumina). Unde nu poate fi vb. de sus sau jos aleg de la stanga la dreapta din ratiuni de citire.(pensula)
Cand am terminat toate astea MA CHINUI sa fac petlite si insigne si nasturi (si injur) cu o pensula subtire (00) din par natural cu fire lungi (1 cm) ca asa tine vopsea si nu inmoi tot timpul in godeta. Vopseaua e in general acrilica diluata bine, dar am aflat ca merge si tempera sau acuarele. (pensula)
Cum eu dau lac la sfarsit (mat) nu se ia acuarela.
La sfarsit lac mat (foarte mat - de la modelmaster). Asta prinde bine si la ce e argintiu ca nu mai luceste ca dintele lu' Gutza.(aerograf)
Asta-i....Poti si tu....La treaba !
Aceasta postare a fost editata de wurger: 03 December 2007 - 12:11 AM
Postat 03 December 2007 - 12:40 AM
Citeaza
Eu:pletitele
Citeaza
Poti si tu....La treaba !
Ma vedeti voi pe mine doar cu gura (adica cu mainile) deocamdata, dar nu stiti voi ce va pregatesc... De 3 zile n-am iesit din camera de lucru decat pana la baie.
Cica noua lucrare (diorama) va avea in jur de 30 de figurine, poate mai mult, inca nu m-am hotarat. Spatiul e micut....gata, prea multe detalii.
@Panzer_Grenadier: sa nu divulgi vreun nume ca voi fi nevoit sa.. stii tu replica din filmele alea americane
Postat 03 December 2007 - 10:22 AM
AdyAero, la 3 Dec 2007, 09:58, a spus:
Eu nu vad nici o poza de a lui Wurger 

Nici eu nu vad nici o poza de-a lui Wurger si am incercat de pe mai multe calculatoare.....

Calin, mai pune-le o data te rog, de-abia astept sa le vad.
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 03 December 2007 - 10:23 AM
Postat 03 December 2007 - 04:35 PM
Misto tanchistii, pot avea camuflaj pea dot early pattern (avand la baza mult maro).
Imi plac toti, dar mai ales nenea ofiterul cu harta in brate.
Ai folosit aici vreo 3 bucati Preiser, doua bucati Dragon si unul de la Esci/Italeri...
Ai avut dreptate, ai avut o alta abordare la camo. Imi plac detaliile adaugate, in special vipusca de la caschetele ofiterilor.
Ce i-as mai face ofiterului cu harta in brate ar fi cureaua, as face-o pe maro, oricum tanchistii au avut curelele atat pe maro cat si pe negru, dar pe maro ar contrasta putin cu jacheta, si catarama nu ar mai apare stinghera.
Imi plac toti, dar mai ales nenea ofiterul cu harta in brate.
Ai folosit aici vreo 3 bucati Preiser, doua bucati Dragon si unul de la Esci/Italeri...
Ai avut dreptate, ai avut o alta abordare la camo. Imi plac detaliile adaugate, in special vipusca de la caschetele ofiterilor.
Ce i-as mai face ofiterului cu harta in brate ar fi cureaua, as face-o pe maro, oricum tanchistii au avut curelele atat pe maro cat si pe negru, dar pe maro ar contrasta putin cu jacheta, si catarama nu ar mai apare stinghera.