Pagina 1 din 1
PzKpfw 38 t Ausf. A-D
Postat 25 April 2005 - 09:58 AM
Desi decorul inca nu este finisat in totalitate am pus la galerie cateva poze cu ultimul meu blindat.
Kitul este Maquette scara 1:35 - sursa Dl Pavel.
Plasticul este de buna calitate desi zalele senilelor au cam multe bavuri. Kitul este destul de detaliat, dispunand chiar si de interior iar piesele se imbina destul de bine.
Istorie:
A intrat in serviciul armatei germane in primavara lui 1938 sub denumirea de Praga Tank. A participat la operatiunea Barbaross. Acest model a fost folosit si de armata romana, ungara, bulgara, slovaka.
Mai multe informatii puteti gasi la aceasta adresa: http://www.achtungpanzer.com/pzcz.htm
Kitul este Maquette scara 1:35 - sursa Dl Pavel.
Plasticul este de buna calitate desi zalele senilelor au cam multe bavuri. Kitul este destul de detaliat, dispunand chiar si de interior iar piesele se imbina destul de bine.
Istorie:
A intrat in serviciul armatei germane in primavara lui 1938 sub denumirea de Praga Tank. A participat la operatiunea Barbaross. Acest model a fost folosit si de armata romana, ungara, bulgara, slovaka.
Mai multe informatii puteti gasi la aceasta adresa: http://www.achtungpanzer.com/pzcz.htm
Postat 25 April 2005 - 02:24 PM
Suportul este facut dintr-o bucata de covor de iarba (Noch) peste care am aplicat un chit pentru lemn (pentru a imita pamantul). Dupa ce s-a intarit (cca 2 ore) am aplicat vopsea.
Tot suportul va fi lipit de geamul sau de cartonul ramei. (ca in cazul lui T 20- la galerie). Probabil atunci nu va mai sta asa umflat ca acum.
Tot suportul va fi lipit de geamul sau de cartonul ramei. (ca in cazul lui T 20- la galerie). Probabil atunci nu va mai sta asa umflat ca acum.
Postat 26 April 2005 - 02:01 PM
Frumos blindat, frumos facut, frumos prezentat. Vreau sa remarc "suportul" dioaramei care, desi extrem de simplu, este deosebit de semnificativ. Chiar daca nu exista nici un personaj in scena, casca lasata neglijent in acel par, de te duce cu gindul ca Hans e pe undeva pe aproape....
Felicitari
Alexandru
Felicitari
Alexandru
Postat 02 July 2007 - 03:38 PM
Vad le place tuturor, dar eu sunt de alta parere. Din punct de vedere istoric este aiurea: asta este un Ausf. G, care nu a fost in Polonia in '39. In campania din Polonia au fost cateva Ausf. A in 3. leichte Panzerdivision.
Aceasta postare a fost editata de Marder: 02 July 2007 - 03:39 PM
Postat 02 July 2007 - 08:51 PM
Frumoasa macheta, bine lucrata din ce se vede imi place, dar sa dam Cezarulu ce este al Cezarului ( adica lui Marder ) este intradevar un G dupa cum zice si titlul Kitului celor de la maquette ( MQ-3540 ) ( il am si eu se pare ca il are toata lumea ) German Pz.Kpfw 38(t) Ausf G Light Tank + ca in kit se dau doua variante: prima (A) 21th Tank Regiment 20th Panzer Division 1941 eastern front si a doua (B) 204th Tank Regiment 22th Panzer Division 1942 Krimea. Asa ca nici pomeneala de Polonia 1939. Dar nici o problema se poate remedia incurcatura nu!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1