Forum Machete,Modelism,Hobby: Artilerie germana ww2/Revell/1:72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Artilerie germana ww2/Revell/1:72 Dar cateva cuvinte.

#1 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 20 April 2005 - 06:02 PM

Prima data cand am facut comanda, pana sa ajunga la coletul meu, stocul s-a sfarsit.
A reaparut la comenzi si cu mare bucurie l-am comandat inca o data pe 22.03.
Am fost foarte fericit sa aflu azi cand deja mai avem nitel si uitam ce am comandat, ca acel colet care continea comanda mea a fost totsi pus la posta Oradea pe data de 15.04 si am fugit repede la posta sa vad daca a ajuns.
Stupoare! A ajuns, l-am luat si de bucurie am sa spun cateva cuvinte despre kit urmand ca atunci cand voi fi ceva mai liber sa fac si o recenzie adevarata.

Kitul costa 282000 lei cu taxe postale incluse.
Codul 02515 si contine 72 piese din vestitul si placutul plastic de galeata.
Pe rame sunt 2 tunuri, unul in pozitie de tractare si unul in pozitie de tragere.
Mai sunt 7 cai care la prima vedere sunt mai dezvoltati decat cei americani sau cei francezi produsi de Italeri la aceiasi scara. E foarte adevarat ca si soldatii, in numar de 15, sunt ceva mai inalti, der probabil ca asa erau nemtii in al doilea razboi mondial.
Kitul mai contine si ceva accesorii si atelajul care trage tunul.
Instructiunile de montare se intind pe un A4 restul fiind text care se refera in cea mai mare parte la "nu lasati la indemana copiilor" intr-o sumedenie de limbi de larga circulatie (mai mult sau mai putin).
Pe spatele cutiei sunt vopselele recomandate (coduri Revell, fireste) 10 la numar si instructiunile de vopsire a figurinelor.
Daca ma asteptam sa aflu si in ce culoare era vopsit tunul, atunci sigur m-am pacalit. Mai sap dupa culori ca pe asta l-au sarit. Daca ma iau dupa poza pusa deasupra culorilor, atunci sigur e alb-negru.
Si adevarul este ca n-au sarit numai culorile, dar si modelul tunului asa ca sap si dupa asta.

De restul bafta ca-mi trebiue si mie, ca poate asa imi vine si comanda de vopsele facuta tot la ei.
Am facut-o pe 11.04. Daca adun cu diferenta de la comanda pana la expediere inseamna ca pe 05.05 pleaca din Oradea si ajunge in Bucuresti pe 09.05 adica mai exact cu 9 zile mai tarziu decat am nevoie.
Asa ca , dupa cum ziceam,
Bafta!

#2 Useril este offline   modelfan 

• Membru senior
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 20 April 2005 - 09:51 PM

daca afli cum erau vopsite posteaza o imagine
toate tunurile germane aflate la bacau cind faceam eu armata erau vopsite in verde prazuliu distinct de kaki standard
la muzeul militar in culorile curcubeului :-D
dar in desert, ca incerc sa imi incorporez cit mai multe vehicule si tehnica in pz div 21

#3 Useril este offline   Ahmed 

• Membru senior
  • Postari: 989
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 22 April 2005 - 11:37 AM

Crios, mai mult ca sigur ca e panzer-grey.

#4 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 22 April 2005 - 12:01 PM

Multumesc Ahmed.
Asa si este.
Ca model de tun este un FH18 Field Howitzer (105mm) si se pare ca este destul de fidel facut.
Pana acum n-am gasit decat aprecieri la adresa acestui kit.
Mai studiez.
Bafta!

#5 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 22 April 2005 - 05:50 PM

O fotografie a tunului real.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: LFH_18.jpg

#6 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 22 April 2005 - 05:50 PM

Si ceva variante de vopsire.
Bafta!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: LFH_18_1.jpg

#7 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 10 May 2005 - 04:26 PM

crios, la Apr 20 2005, 06:02 PM, a spus:

De restul bafta ca-mi trebiue si mie, ca poate asa imi vine si comanda de vopsele facuta tot la ei.
Am facut-o pe 11.04.  Daca adun cu diferenta de la comanda pana la expediere inseamna ca pe 05.05 pleaca din Oradea si ajunge in Bucuresti pe 09.05 adica mai exact cu 9 zile mai tarziu decat am nevoie.
Asa ca , dupa cum ziceam,
Bafta!

Comanda a venit pe 07.05. Doar cu 7 zile mai tarziu decat aveam nevoie. Am gresit estimarea cu 2 zile, dar nu asta voiam sa spun ci faptul ca a aparut si recenzia promisa la inceputul topicului : Deutsche Artillerie WW II / Revell / 1:72
Bafta!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi