Forum Machete,Modelism,Hobby: modelul "GHOST SHIP" de la revell la mag. PLUS - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

modelul "GHOST SHIP" de la revell la mag. PLUS

#1 Useril este offline   claudiu_ne2000 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 599
  • Inregistrat: 09-July 07

Postat 24 October 2007 - 10:06 AM

Ieri cand ma duc pana la magazinul plus din oras vad in standul de jucarii si o gramada de machete cu "GHOST SHIP" corabia piratiilor care poate fi vopsita in culori fosforescente...pretul 32 de lei, putin zic eu cand pe site-ul revell vad ca e 84 de lei parca....

Ce ziceti.... ati vazut si voi in alte magazine din alte orase si alte machete de la Revell????????...ca poate cine stie ce mai vine

PS..."pe mine m-ar interesa pasagerul de pe Rin "MS GOETHE"... :-P

Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne2000: 24 October 2007 - 10:07 AM

#2 Useril este offline   AdyAero 

• Die-cast 1:72
  • Postari: 1360
  • Inregistrat: 07-August 06
  • Interests:Auto 1:72 plastic & diecast

Postat 24 October 2007 - 10:13 AM

Din cate stiu eu nu trebuie vopsite, ci asa vine plasticul, eventual mai dai un start subtirel de vopsea prin anumite zone sa estompezi efectul de fosforescenta, un fel de wheathering :-P
Tin minte ca am vazut o corabie de pirati pe undeva prin Cora dar era mai scumpa, insa era de la Revell. Daca spui ca ai vazut-o la Plus e posibil sa fie facuta cine stie pe unde si calitatea sa fie destul de proasta.

#3 Useril este offline   claudiu_ne2000 

• Membru senior

Postat 24 October 2007 - 12:00 PM

am avut ocazia sa gasesc si o cutie desfacuta...si modelul este complet negru si aditional sunt si culorile de vopsit...
ma gandeam sa o iau ...si sa fac altacorabie, dar nu stiu ce model imita acea corabie...ma gandeam la golden hind...dar nu sunt sigur

#4 Useril este offline   Moxanu 

• Membru senior
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 28-September 05

Postat 24 October 2007 - 12:10 PM

Ieri am dat si eu printr-un magazin PLUS ... Am ochit cutiile Revell la 34 RON cu Ghost ship, deloc putine.
Din pacate nu era nici una desfacuta :-P , iar textul de pe cutie care e si pe romaneste lamurea ca contine si adeziv si vopsea de dat pe model, de preferat in mod neregulat.
Mai ca as lua-o daca e ceva de capul ei, dar nu ca corabie fantoma ... adica ceva acuratete istorica, constructiva ... mai pe scurt, sa nu fie fantezie.

#5 Useril este offline   claudiu_ne2000 

• Membru senior

Postat 24 October 2007 - 12:53 PM

[quote name='Moxanu' date='24 Oct 2007, 12:10' post='47852']
Ieri am dat si eu printr-un magazin PLUS ... Am ochit cutiile Revell la 34 RON cu Ghost ship, deloc putine.
Din pacate nu era nici una desfacuta :-P , iar textul de pe cutie care e si pe romaneste lamurea ca contine si adeziv si vopsea de dat pe model, de preferat in mod neregulat.
Mai ca as lua-o daca e ceva de capul ei, dar nu ca corabie fantoma ... adica ceva acuratete istorica, constructiva ... mai pe scurt, sa nu fie fantezie.
[/quot

corabia e faina...si e neagra....e de nivelul 3...fara panze...doar catargele...si sunt 3 colii de piese...parca 94 de piese contine...

Dar stie cineva dupa ce model de coarbie e facut acest kit...daca o cumpar sa o modelez cu alt nume...ca asa "ghost" e penibila rau, are urmatoarele culori"e, rosu, galben, si ceva albastru...

#6 Useril este offline   alaur 

• Membru senior
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 07-February 07

Postat 24 October 2007 - 02:06 PM

Nu stiu (nu cred) daca este facuta dupa un vas real, insa ce va pot spune este ca modelul se numeste Jolly Roger.

Acest Jolly Roger este un fel de John Doe in lumea piratilor (adica o denumire super generica a ceva ce tine de acest domeniu dar fara a avea identitate).

Deasemenea Jolly Roger este denumit si celebrul steag ("sigla") al piratilor (si aici tot generic deoarece si acest steag avea de fapt mai multe variante).

Deci....................... :-P (cum zicea o melodie mai veche: No face, No name, No number)

PS: am modelul acasa construit demult, nevopsit si lasat la prafuit. Vedem deseara in ce stadiu este si daca mai are "prezenta scenica" poate facem o sedinta foto si va arat cate ceva (asta daca pana atunci nu-l arata altcineva).
Este plastic negru si vopseaua fosforescenta vine separat intr-o sticluta Revell (cred ca o mai am si p'aia). Oricum sa nu va inchipuiti ca o sa stingeti lumina in camera si o sa puteti citi la lumina emanata de corabie.

@ claudiu_ne2000: poti sa o construiesti cu acelasi nume de Jolly Roger mai ales ca exista kit-ul Revell CARIBBEAN PIRATE SHIP care nu este altceva decat acelasi kit din care lipseste vopseaua. ( http://item.express.ebay.com/Toys-Hobbies_...cmdZExpressItem )

Vedeti si aici: http://en.wikipedia....iki/Jolly_Roger

Aceasta postare a fost editata de alaur: 24 October 2007 - 02:20 PM

#7 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 24 October 2007 - 03:55 PM

Le-am vazut si eu acum doua saptamani (eram in excursie dupa pampersi). Nu am considerat ca merita sa va atrag atentia.
Am gasit o cutie desfacuta de un "cumparator" roman. Nu-i frumos da-i sanatos. E asa cum a fost descrisa mai sus. Ce acuratete istorica vreti de la o copaie de pirati. Aia erau fericiti daca nu aveau nici o identitate. Poate fi facuta ca si corabie de pirati. Daca e si sparta si esuata sau mai stiu eu cum cred ca e si mai de efect intr-o diorama.
Nu stiam ca-i atat de scumpa in catalog.
Politica magazinului Plus este sa ia din germania marfuri nevendabile sau de calitate mai scazuta si sa incerce sa le vanda la preturi mai mici. Unele produse sunt facute expres pt. astfel de magazine (nu-i cazul aici)
Deci cred ca asta nu a avut cautare la modelisti "seriosi" si a ajuns aici. Nu cred ca vor mai aparea si alte modele (eventual comenzi gen "stimata conducere eu as dori un Tirpitz"). In plus nu cred ca se va epuiza repede. Daca era 10 ron lua toata lumea buna si dadea la copii sa inghita piese.
Oricum peste 1 saptamana 2 s-ar putea sa faca reduceri si sa apara in "catalogul plus" :-( .
Atunci mi-as lua si eu una....Asa sa fie acolo.....
:-P Ninjaaaaaaaaa !

#8 Useril este offline   claudiu_ne2000 

• Membru senior

Postat 24 October 2007 - 04:01 PM

cred ca o sa merg sa cumpar modelul si voi face corabia "Black Pearl"....din filmul Piratii din caraibe
...ar iesi ceva fain, si suma de bani nu e asa mare pentru rspectivul model

#9 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 24 October 2007 - 05:12 PM

Ar da bine intr-un acvariu nevopsita (ATENTIE la lipici)

#10 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 24 October 2007 - 08:34 PM

Iete:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF1320.jpg
  • Imagine atasata: DSCF1321.jpg
  • Imagine atasata: DSCF1323.jpg
  • Imagine atasata: DSCF1324.jpg
  • Imagine atasata: DSCF1325.jpg
  • Imagine atasata: DSCF1326.jpg

#11 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 24 October 2007 - 08:58 PM

Vezi postareaclaudiu_ne2000, la 24 Oct 2007, 10:00, a spus:

am avut ocazia sa gasesc si o cutie desfacuta...si modelul este complet negru si aditional sunt si culorile de vopsit...
ma gandeam sa o iau ...si sa fac altacorabie, dar nu stiu ce model imita acea corabie...ma gandeam la golden hind...dar nu sunt sigur

IDEE :-P

#12 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 24 October 2007 - 10:04 PM

:-( Arata foarte tare Alaur(b). Praful face toti banii. Daca as vopsi-o as incerca ceva cu foarte mici valori cromatice (adica gri neutru mai inchis la care adaug ce culoare am ales pt zona data - lemn (sa zicem la punte)) Asa incat sa para vazuta in crepuscul sau chiar sub apa.
Si apoi.....La prafuit cu ea :lol:

:-P Ninjaaaaaa !!!

#13 Useril este offline   alaur 

• Membru senior

Postat 24 October 2007 - 11:57 PM

Daca as avea o pisica in casa i-as face si niste vele din panza (corabiei nu pisicii).
Iti dai seama cum ar arata prafuita si cu velele zdrente? Weathering natural. :-( :-P

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi