marhaba, la 24 Oct 2007, 11:07, a spus:
Ca bine zici . De exemplu daca ai fi cautat pe forum ai fi vazut ca exista deja topicuri despre future, deci nu mai trebuia unul nou.
Tocmai ca exista mai multe topicuri; ma gandeam sa existe UNUL SINGUR IN ACEASTA SECTIUNE (poate chiar cu o reeditare si comasare a celor vechi) care sa cuprinda cat mai multe informatii despre acest produs. Nu crezi ca ar fi mai simplu decat sa alergi prin tot forumul?
eugen, la 24 Oct 2007, 11:30, a spus:
Stiu de existenta articolului (si de cea a rubricii de Materiale de pe site www.cartula.ro [care nu stiu exact ce contine in acest moment]) dar e mai greu de actualizat un articol decat un topic in forum
Am luat deja legatura cu Matt Swan si astept acordul lui pentru traducere si introducere ori ca articol in site ori ca postare in Topicul: FUTURE - (S. C. Johnson Company) - Lac acrilic (sau amandoua)
Imi place sa cred ca la infiintarea acestei rubrici de materiale (si a celei de Unelte si Instrumente) a contribuit si discutia mea cu cartula. Aceleasi argumente le-am avut si atunci stiind ca exista pe forum o multime de postari cu privire la diverse materiale si scule.
Asa cum am spus si la inceputul topicului, cred ca ar fi interesant sa avem o rubrica in care sa gasim un soi de "Fise de produs" in care sa avem cat mai multe informatii fara sa alergam prin tot forumul.
PS: sa stiti ca citesc forumul asta de aproape un an de zile si nu numai articolele din domeniul care ma pasioneaza in mod special, asa ca remarca "daca ai fi cautat..." nu are rost (fara resentimente marhaba

) - tot ce-am scris aici este in cunostinta de cauza
Aceasta postare a fost editata de alaur: 24 October 2007 - 11:44 AM