Probleme la site - versiunea NOUA
Postat 22 January 2008 - 12:51 PM
Exista posibilitatea ca la accesarea Galeriei membri, albumele deschise dar goale sa fie trimise spre ultimile pagini?
Din optiunile puse la dispozitie n-am gasit nimic care sa ma ajute in acest sens, noroc de existenta scurtaturii spre propriul album.
Multumesc
Din optiunile puse la dispozitie n-am gasit nimic care sa ma ajute in acest sens, noroc de existenta scurtaturii spre propriul album.
Multumesc
Postat 09 February 2008 - 08:58 PM
Se da:
- scriu o postare
- atasez imagini
- deschid lista "Administreaza Fisierele Atasate"
- vreau sa inserez o imagine intr-un anumit loc in text si dau clic in lista pe cruciulita verde
- nici de-al dreaq nu vrea sa insereze acolo unde este cursorul; tot timpul insereaza la inceputul mesajului
- trebuie sa mut codul de fiecare data
- ma sui pe pereti pentru ca pana acum a mers
- s-ar putea sa fac varza postarile
Se cere:
- scriu o postare
- atasez imagini
- deschid lista "Administreaza Fisierele Atasate"
- vreau sa inserez o imagine intr-un anumit loc in text si dau clic in lista pe cruciulita verde
- nici de-al dreaq nu vrea sa insereze acolo unde este cursorul; tot timpul insereaza la inceputul mesajului
- trebuie sa mut codul de fiecare data
- ma sui pe pereti pentru ca pana acum a mers
- s-ar putea sa fac varza postarile
Se cere:

Postat 24 March 2008 - 10:45 AM
Bazu, la 24 Mar 2008, 01:14, a spus:
Nu imi deschide pagina principala, dar daca scriu cartula.ro/forum sau altele de genul, merge. Se pare ca ar fi de la mine din calculator problema. Asa o fi?
Inca iti mai apare problema asta? A fost o perioada de 30-45 de minute ieri seara cand a fost prezenta eroarea, dar intre timp s-a remediat.