Noutati interesante ...cu subiecte Romanesti
Postat 02 February 2024 - 04:00 PM
dakian67, la 22 October 2023 - 09:29 AM, a spus:
Ah , oare să fie acesta "the ultimate 109G" ??
Deja se poate precomanda la Super-Hobby , 170 lei un dual-combo. Dacă ar fi corect , ar fi perfect. AZ Model-urile se pot pensiona...Păcat , am vre-o 6 bucăți...
Oricum , par a fi doar G-2 și G-4. Deci , dacă vreau ( și vreau !!) și G-6, G-14, etc., trebuie să folosesc fuselajele Eduard și detaliile AZ Models.
Om vedea !
Deja se poate precomanda la Super-Hobby , 170 lei un dual-combo. Dacă ar fi corect , ar fi perfect. AZ Model-urile se pot pensiona...Păcat , am vre-o 6 bucăți...
Oricum , par a fi doar G-2 și G-4. Deci , dacă vreau ( și vreau !!) și G-6, G-14, etc., trebuie să folosesc fuselajele Eduard și detaliile AZ Models.
Om vedea !
Salut, de pe super-hobby, cum vin comenzile? La Posta Romana, sau prin curier ?
Mersi mult
Postat 02 February 2024 - 07:56 PM
Postat 02 February 2024 - 10:48 PM
Madhawk, văd că deja ți-a răspuns Edi , da , prin curier. Rapid și deloc scump. Băieți buni !
Bănuiam eu că este īn "the true scale" , dar vroiam să fiu sigur , să nu fiu dezamăgit...Ah , dacă este tot tribul de 80-uri , chiar că-l iau pe tot. Merită. Au fost ale noastre. Iar aviatorii noștri le-au folosit cu succes.
Ar fi vre-o 6-7 de luat...Să īncep să fac economii...
Bănuiam eu că este īn "the true scale" , dar vroiam să fiu sigur , să nu fiu dezamăgit...Ah , dacă este tot tribul de 80-uri , chiar că-l iau pe tot. Merită. Au fost ale noastre. Iar aviatorii noștri le-au folosit cu succes.
Postat 03 February 2024 - 11:23 AM
dakian67, la 02 February 2024 - 10:48 PM, a spus:
Madhawk, văd că deja ți-a răspuns Edi , da , prin curier. Rapid și deloc scump. Băieți buni !
Sunt (oarecum) confirmate toate variantele monoloc produse in serie, deci ar fi vreo 7...80, 80a, BoPi, 80b, 80c, 81c si poate M-ul... pentru macar unul din cele trei mai ciudate (prototip, motor in linie si biloc), cei de la ICM au sugerat ca s-ar putea sa scoata vreo cutie "speciala" cu piese printate 3d.
Postat 03 February 2024 - 07:06 PM
"....si poate M-ul..."
Salutare!
In imaginea asta, cea mai de sus aripa pare a fi de M sau mi se pare mie?
(tocmai au afisat-o pe Facebook , https://www.facebook...912.-2207520000 )
Salutare!
In imaginea asta, cea mai de sus aripa pare a fi de M sau mi se pare mie?
(tocmai au afisat-o pe Facebook , https://www.facebook...912.-2207520000 )
Postat 06 February 2024 - 04:38 PM
Multumesc mult de raspuns , 1-0-9
Da, e perfect pentru mine pe la sfarsit de mai . Nu mai sint problemele din iarna cu intretinerea + alte cheltuieli & prioritati, deci ar fi mai multi banuti .
Da, e perfect pentru mine pe la sfarsit de mai . Nu mai sint problemele din iarna cu intretinerea + alte cheltuieli & prioritati, deci ar fi mai multi banuti .
Aceasta postare a fost editata de dany: 06 February 2024 - 04:41 PM
Postat 20 July 2024 - 11:10 AM