dakian67, la 22 October 2023 - 09:29 AM, a spus:
Ah , oare să fie acesta "the ultimate 109G" ??
Deja se poate precomanda la Super-Hobby , 170 lei un dual-combo. Dacă ar fi corect , ar fi perfect. AZ Model-urile se pot pensiona...Păcat , am vre-o 6 bucăți...
Oricum , par a fi doar G-2 și G-4. Deci , dacă vreau ( și vreau !!) și G-6, G-14, etc., trebuie să folosesc fuselajele Eduard și detaliile AZ Models.
Om vedea !
E chiar posibil sa fie "the best 109G around by now" dupa cum arata in pozele de prezentare ale culeelor
https://www.facebook...gxb7Sq93gT2Pgil
vad detalii remarcabile pt un 72, numeroase piese optionale in fct de varianta, interesant furtunul acela galben de alimentare emblematic prezent in partea dreapta a cokpitului dat ca piesa transparenta (cate dastea nu am facut din sarma sau cablu), numeroase colimatoare, etc
Dupa cum bine a mentionat 109 in postarea sa, mai sunt si alte variante pe "teava" la EDUARD asa ca nu-ti face griji de combinatii AZ - Eduard pr vreo varianta, ai rabdare ...
Citeaza
Eu am luat deja vreo 8 F-uri. Sunt aproape perfecte!
Am comandat acum si doua combouri de G, sa fie acolo, si voi completa cu overtrees cand apar si ele. Pentru mine, asta era seria care imi lipsea rau , G2/4.
Va plange portofelul, caci in curand se va spawna cam toata seria :
Man, spor la treaba sa ai, vad ca aduni ca o furnicuta ... BV
Cat despre portofel ... nici nu mai e nevoie de el ... ce sa mai ti in el?? daca astia de la Eduard se tin de cuvant cu seria asta superba de Bf-uri ... mai ales ca le scot asa repede, noiembrie G2-4, Ianuarie G5-6 ... etc ... cand sa mai strangi ceva banuti?!