Luna octombrie 2007 Expomil sau nu?
Postat 16 October 2007 - 09:16 AM
Eu ma gindisem la altceva, normal daca ne intilneam la Olaf: o sedinta de vopsit pentru cei fara de aerograf. Ideea mi-a fost sugerata de un machetist care voia sa vopseasca o macheta cu alb si nu avea aerograf. Eu aduceam aerograful, treburile de spalat si mascat, doritorii machetele si vopselele (daca nu le aveau puneam eu la dispozitie, numai sa stiu ce culori), Olaf comprsesorul si atelierul.
Postat 16 October 2007 - 03:38 PM
bai tradatorilor care estetzi. acu un an cand am propus si eu sa ne vedem intr-o duminica ,ca sambata lucreaza omul, ati spus ca ,cacaia deviatzia, nu vreti sa se creeze precedente dastea.mie care vin din Brasov imi comvenea sambata asta ca impuscam 3 iepuri dintr-o lovitura ca-n poveste: , mergeam dimineatza la targul de antichitati de la Sutu, apoi la intalnire, apoi la Expomil pe nocturna si vedeam exponatele prin infrarosu.
amu facem cum credeti , nu zic dar eu am vrut doar sa spun.
amu facem cum credeti , nu zic dar eu am vrut doar sa spun.
Postat 16 October 2007 - 05:46 PM
horia, la Oct 16 2007, 04:38 PM, a spus:
bai tradatorilor care estetzi. acu un an cand am propus si eu sa ne vedem intr-o duminica ,ca sambata lucreaza omul, ati spus ca ,cacaia deviatzia, nu vreti sa se creeze precedente dastea.
Corect!
Citeaza
mergeam dimineatza la targul de antichitati de la Sutu, apoi la intalnire, apoi la Expomil pe nocturna si vedeam exponatele prin infrarosu.
Corect!
Prima parte a mesajului tau este si motivul pentru care n-am cerut schimbarea intalnirii in alta zi indiferent de motiv.
Bafta!
Postat 16 October 2007 - 10:05 PM
De acord, da la o ora mai normalnaia sa zicem 9:00, nu de altceva dar parca merg amandoua bine impreuna.... cu ocazia asta poate scap si eu de volan...AGAIN!!! ECM, se aud ???
Observati ce flexibilitate...cat de mult ma mulez pe eveniment
P.S. OVIDIUUUU, sa nu uiti caliciopterul ala....ca ma mananca dorinta!!!
Observati ce flexibilitate...cat de mult ma mulez pe eveniment
P.S. OVIDIUUUU, sa nu uiti caliciopterul ala....ca ma mananca dorinta!!!