DRAGOS, la Oct 19 2007, 06:36 AM, a spus:
Ehhh, Zetule, alea de care zici tu, in acele locuri, au fost de fapt PRIMA DIZIDENTA (schisma) facuta de insusi "Marius pilotu'" (chiar, ce o mai face...).
Intalnirile SAPTAMANALE, dateaza de prin '91. Prima bodega folosita, a fost crasma din fata liceului Sincai (disparuta). Apoi s-a impamantenit terasa ("Xena" pe vremea aia...) de la intrarea pe Dacia din Romana. Unii bosorogi din "foarte vechea garda" o mai folosesc si acum (inca exista), adevarat, din ce in ce mai rar... Conu'Misu, impartial cum este 'mnealui, semna prezenta in AMBELE locuri. Dar, asta-i istorie antedeluviana...
Io zic ca ar trebui sa fiti mai relaxati fratiorilor... OARE nu asta-i scopul pentru care va adunati ?!?
Voi sa-i urez LA MULTI ANI, domnului Visan. Sa fie sanatos !
Si Zetule, apropo de "corectitudine"... polologhia este de fapt POLILOGHIE.
Cred ca am facut o cafea nesimtit de tare in asta' dimineata... d'aia am avut probabil mancarime in degetele... Cer iertaciune...
[QUOTE]Ehhh, Zetule, alea de care zici tu, in acele locuri, au fost de fapt PRIMA DIZIDENTA (schisma) facuta de insusi "Marius pilotu'" (chiar, ce o mai face...).
Intalnirile SAPTAMANALE, dateaza de prin '91. Prima bodega folosita, a fost crasma din fata liceului Sincai (disparuta). Apoi s-a impamantenit terasa ("Xena" pe vremea aia...) de la intrarea pe Dacia din Romana. Unii bosorogi din "foarte vechea garda" o mai folosesc si acum (inca exista), adevarat, din ce in ce mai rar... Conu'Misu, impartial cum este 'mnealui, semna prezenta in AMBELE locuri. Dar, asta-i istorie antedeluviana...
Apai Dragos tata citind cele scrise de tine imi vine in minte replica lui Marin Moraru: "ce tineri si frumosi eram atunci, mai ales eu..., si ce-am mai imbatranit ,mai Dragos, mai ales tu..."
Ca uite, tu ai inceput sa uiti: ca singur ai ales calea "sihastriei", iar faptul ca unul ca mine (dar si ca altii) au incercat sa impace ambele tabere trebuia intr-un tarziu sa-si gaseasca si aprecierea!
De imbatranit, am imbatranit si eu: astazi semnez condica de prezenta din ce in ce mai rar!
misu
PS1: Marius face bine, e ofiter de legatura la baza NATO de la Izmir. Are o fetita de 2 ani si e aproape neschimbat...
PS2: Stie cineva ce mai face Lucian Russ?