Forum Machete,Modelism,Hobby: Luna octombrie 2007 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Luna octombrie 2007 Expomil sau nu?

#41 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 17 October 2007 - 09:51 PM

Lung romanul, slava domnului ca exista tasta "End" ca altfel adormeam tot dand scroll...
Fa si tu un rezumat de maxim 3 randuri Olaf, lumea vrea sa afle unde se intalneste sambata asta, banuiesc ca n-are nici timp nici chef de polemici stupide.

#42 Useril este offline   tomi 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 771
  • Inregistrat: 11-January 05
  • Interests:Aviatie - WW II & Jets

Postat 17 October 2007 - 10:15 PM

Polemica asta ma lasa rece, eu doar vreau sa vin la intalnire pentru mine nu are importanta ca se tine la medicina, pantelimon, expomil etc

Aceasta postare a fost editata de tomcat_ct: 17 October 2007 - 10:55 PM

#43 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 17 October 2007 - 10:41 PM

Cu voia mea si a masinii ce ma va teleporta la usile expozitiei, maine dupa 10 fac prezenta la targ. Sambata merg unde vine toata lumea, in masura ceasului. Asa ca, lasand sentimentalismele de o parte, cel mai bine e un loc proxim expo-ului, ca sa se poate ajunge bine si cu tot efectivul. Nu va mai certati aiurea, ca nu isi are rostul.
Viata supravietuieste prin adaptare. Cine esueaza la asta devine fosila.

Bafta si ne vedem!

#44 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 18 October 2007 - 09:53 AM

Ufff, Olaf, stiam eu ca vichingii sunt oameni aprigi, dar crede-ma, nu merita, nimeni nu musca pe nimeni...hai sa le luam pe rind.
1. Daca sap bine, intilnirile dateaza, ahahaaa, de pe la '93 incoace, cind ne adunam simbata de simbata la fosta cofetarie de linga ASE, unde, alaturi de o friscolata si un cafei , ne sticleau ochii la machetele aduse de Mihai, la kit-urile lui Marius pilotu' (oare ce o mai face?) sau la planurile lui Edy (internetu' era o raritate rara de tot pe acea vreme :lol: ), apoi dadeam navala la xeroxul de la Romana ca sa facem copii dupa copiile temeinic opiate si rascopiate, aduse de unul sau altul. Cofetaria s-a inchis, ne-am mutat la Europa, apoi prin parcuri (vara) sau diverse bombe de cartier. Abia pe urma am ajus la intilnirile regulate, o data pe saptamina, la Car, Olaf, Muzeul Aviatiei, medicina, etc. Asta ca sa restabilim adevarul istoric. :-P ( ce vremuri...am imbatrinit rau.... :-D
P.S. daca stau bine si ma gindesc, istoria incepe si mai devreme: simbata ne intilneam la Muzeul Militar, era zi de incasat banii :-D :-P dar incapea si o discutie pe tema modelitului! )
2. Nu cred ca il putem acuza pe Danusmaximus ca a tinut sa faca concurenta Zilei Aviatiei. E deja mult sa gindesti asa. A fost pur si simplu o coincidenta: intilnirea noastra, in a treia simbata din luna, a coincis cu acel eveniment! Fiecare, ca si acum, putea alege, si a ales, evenimetul la care sa participe!
3.

Citeaza

Danus maximus initiaza intalniri paralele, eu doar respect traditia
Cu toata sinceritatea, aici cred ca iar gresesti! ;-) Cum si cind a facut asta?
4. Nu mai dau citate, dar sunt de parere ca si Flyboy a exagerat putin in interventiile sale.
5.

Citeaza

2. ZMare e dezamagit de asta ar fi vrut sa ajute pe cei fara aerograf.
Nu dezamagit, fusese doar o intentie de propunere: Eu ma gindisem la altceva, normal daca ne intilneam la Olaf
6. Toata polologia de mai sus e scrisa, defapt, pentru a ajunge la acest punct, 6! Intotdeauna am sustinut folosirea corecta, in scris, a semnelor de punctuatie, pentru a ne putea intelege corect.
Citez:

Citeaza

17. ZMare se vede dintr-o data mare sef de trib si decide: "Deci, batem in cuie: ora 9 la madicina si pe urma grupir la expomil"
As putea spune, gazetareste vorbind, ca am fost citat incomplect si de aici deductia gresita! Corect este:

Citeaza

?!!!! [/color]"
Dupa punerea semnelor ortografice la locul lor cred ca se sesizeaza diferenta: nu e vorba de decizie ci de intrebare insotita de mirare!!!!
Ce-mi pare rau din toata treaba asta este de ceea ce simte domnul Dl. Visan citind toate polologhiile de mai sus! Sper din tot sufletul sa nu se simta vinovat!
Asa, deci si prin urmare, si cum numai miine nu e simbata... cum ramine????
P.S. Imi cer scuze, mai scurt de atit nu mi-a iesit! :-D

#45 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 18 October 2007 - 10:03 AM

Amu, Olaf, desi am citit doar partial ce zisesi (adica doar ce te-a citat Z-Mare, ca postarea aia monstru a ta nu am rabdare sa o citesc), pot sa concluzionez ca erai mai simpatic cand n-aveai nici un interes comercial in toata chestia asta :-P

PS: Si vorba lui Z-mare, traditia s-a nascut inainte sa apari tu :-P Intalnirile astea sunt ale machetistilor. Se aduna unde vor EI. Tu cel mult poti sa pui la dispozitie un spatiu, in cazul in care iti face placere sa faci asta. Daca nu vor la tine, asta este, n-ai motiv sa te superi. Daca te superi, inseamna ca interesele sunt un pic altele.

#46 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 19 October 2007 - 06:36 AM

Z-mare, la Oct 18 2007, 09:53 AM, a spus:

1. Daca sap bine, intilnirile dateaza, ahahaaa, de pe la '93 incoace, cind ne adunam simbata de simbata la fosta cofetarie de linga ASE, unde, alaturi de o friscolata si un cafei , ne sticleau ochii la machetele aduse de Mihai, la kit-urile lui Marius pilotu' (oare ce o mai face?) sau la planurile lui Edy (internetu' era o raritate rara de tot pe acea vreme :-D ), apoi dadeam navala la xeroxul de la Romana ca sa facem copii dupa copiile temeinic opiate si rascopiate, aduse de unul sau altul. Cofetaria s-a inchis, ne-am mutat la Europa, apoi prin parcuri (vara) sau diverse bombe de cartier. Abia pe urma am ajus la intilnirile regulate, o data pe saptamina, la Car, Olaf, Muzeul Aviatiei, medicina, etc. Asta ca sa restabilim adevarul istoric. :-P ( ce vremuri...am imbatrinit rau.... :lol:
P.S. daca stau bine si ma gindesc, istoria incepe si mai devreme: simbata ne intilneam la Muzeul Militar, era zi de incasat banii :-D :-P dar incapea si o discutie pe tema modelitului! )

Ehhh, Zetule, alea de care zici tu, in acele locuri, au fost de fapt PRIMA DIZIDENTA (schisma) facuta de insusi "Marius pilotu'" (chiar, ce o mai face...).
Intalnirile SAPTAMANALE, dateaza de prin '91. Prima bodega folosita, a fost crasma din fata liceului Sincai (disparuta). Apoi s-a impamantenit terasa ("Xena" pe vremea aia...) de la intrarea pe Dacia din Romana. Unii bosorogi din "foarte vechea garda" o mai folosesc si acum (inca exista), adevarat, din ce in ce mai rar... Conu'Misu, impartial cum este 'mnealui, semna prezenta in AMBELE locuri. Dar, asta-i istorie antedeluviana...

Io zic ca ar trebui sa fiti mai relaxati fratiorilor... OARE nu asta-i scopul pentru care va adunati ?!?

Voi sa-i urez LA MULTI ANI, domnului Visan. Sa fie sanatos !

Si Zetule, apropo de "corectitudine"... polologhia este de fapt POLILOGHIE.

Cred ca am facut o cafea nesimtit de tare in asta' dimineata... d'aia am avut probabil mancarime in degetele... Cer iertaciune...

#47 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 19 October 2007 - 07:21 AM

Fain. Mai trebuie doar sa o chemati pe "nemaipomenita Ildiko" cu prosoapele legate pe gulie, care sa va spuna unde sa va intilniti, ca in rest e ca la OTV.

#48 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 19 October 2007 - 08:01 AM

Marhaba, ai dreptate, uite e vineri, aproape de 9, si inca nu m-am lamurit unde merg miine! :-? Cred ca stau acasa si-mi vad de Ar 234.
Dragos, eu semnez condica numai de prin '93 - '94, de pe vremea cofetariei de la ASE, asa ca nu pot decit sa-ti dau dreptate.
In rest, ia ce zice DEX-ul:
POLOLOGHÍE s.f. v. poliloghie. Sursa: DEX '98
POLILOGHÍE, poliloghii, s.f. (Depr.) Expunere, relatare excesiv de amplă (şi de prolixă); vorbărie. [Var.: polologhíe s.f.] – Din ngr. poliloghía.
Sursa: DEX '98
Deci si in concluzie, e bune ambele doua! :-P :-P

#49 Useril este offline   tomi 

• Membru senior

Postat 19 October 2007 - 08:35 AM

Din tot pomelnicul asta constat ca esentialul lipseste: unde se va tine? Cred ca ar trebui lasate de o parte "rivalitatea " asta doar nu ne aflam in campanie electorala.

#50 Useril este offline   tomi 

• Membru senior

Postat 19 October 2007 - 08:37 AM

Z-mare, la Oct 19 2007, 08:01 AM, a spus:

Cred ca stau acasa si-mi vad de Ar 234.

Nu se poate...si eu care venea pregatit cu mici nelamurire legate de un Bf-109G2! :-P

Aceasta postare a fost editata de tomcat_ct: 19 October 2007 - 08:38 AM

#51 Useril este offline   bogy 

• Membru senior
  • Postari: 1367
  • Inregistrat: 26-May 05

Postat 19 October 2007 - 08:56 AM

Din toate discutiile astea fara rost, eu am retinut ca D-nul Visan ne asteapta la medicina maine, incepand cu ora 10,00. Prin urmare Eu o sa fiu la medicina, maine, la ora 10,00. Sper sa mai vina si altii.

#52 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 19 October 2007 - 08:57 AM

marhaba, la Oct 19 2007, 07:21 AM, a spus:

Fain. Mai trebuie doar sa o chemati pe "nemaipomenita Ildiko" cu prosoapele legate pe gulie, care sa va spuna unde sa va intilniti, ca in rest e ca la OTV.

:-P :-P :-D :-D
M-ai rupt !

Uite cum sta treaba:
Eu ma duc la medicina la 10. Ma dau mare cu ce mi-am mai luat. Ma umplu de invidie cu ce au mai facut si luat altii; mai intreb chestii folositoare.
Dupa aia ma duc putin pe la Pavel pe la Expomil. Zice unii ca ar fi gratis sambata. Eu eram pregatit si cu 2 invitatii pt mine si inca un frate in criza financiara.
Daca ma trezesc singur nu-i bai.
Mai iau aer, ma RELAXEZ. :lol:

#53 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 19 October 2007 - 10:44 AM

Inteleg ca incepe sa se contureze ceva. Ne vedem la medicina si apoi, mai mult sau mai putin grupir, vira catre Expomil????? (atentie am pus semnul intrebarii :-D )
Daca da, mie imi convine! (semnul exclamarii :-P )

Citeaza

Nu se poate...si eu care venea pregatit cu mici nelamurire legate de un Bf-109G2!
Zi cam despre ce, poate vin si cu docomentu' :-P

#54 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 19 October 2007 - 12:18 PM

Apropo de 109. As vrea sa fac si eu chestia asta. Orice documentare pentru sambata e folositoare.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Beurling_Witschke_JG77_s.jpg

#55 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 19 October 2007 - 02:30 PM

Z-mare, la Oct 19 2007, 08:01 AM, a spus:

[Var.: polologhíe s.f.] – Din ngr. poliloghía.
Sursa: DEX '98 [/i]

HOWGH !!! ... Cum ar zice Winnetou(***)... !

Pentru cei mai tineri, (***) :
http://www.google.ro/search?q=Winnetou&hl=...=restrict&cad=7

#56 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 19 October 2007 - 02:43 PM

wurger, la Oct 19 2007, 09:57 AM, a spus:

Dupa aia ma duc putin pe la Pavel pe la Expomil.

Daca ma trezesc singur nu-i bai.
Mai iau aer, ma RELAXEZ. :-P

E expirat Expo-emilu', vezi aici: http://www.cartula.net/modules/ipboard/ind...=15&t=2734&st=0

Mai ales daca e fffrig si poate si ploua :-P

#57 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 19 October 2007 - 03:09 PM

Citeaza

E expirat Expo-emilu'

Asa-i! maine e Turismul la Romexpo!
Cum se face ca multa lume stia ca tine cel putin pana maine?

#58 Useril este offline   eugen 

• Membru senior
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 02-November 04
  • Interests:Aviatie post WWII

Postat 19 October 2007 - 03:18 PM

E deschisa pana pe 21. Expirata e din alt punct de vedere! :-P

#59 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 19 October 2007 - 03:52 PM

cartula, la Oct 18 2007, 10:03 AM, a spus:

pot sa concluzionez ca erai mai simpatic cand n-aveai nici un interes comercial in toata chestia asta :-P

Prima data Flyboy a inteles anapoda (tot pentru ca nu a avut rabdare sa citeasca tot) si acum tu.

Interesul meu comercial ar fi sa ne vedem la mine la magazin. Eu de la inceput am spus sa NU ne intalnim la mine, sa ne intalnim la Expomil. Am explicat asta dar daca tu nu citesti nu am ce sa-ti fac.

Spune-mi ce interes comercial am eu daca ne intalnim la Expomil?

Nu este nici prima, nu va fi nici ultima oara cand voi sacrifica interesul meu comercial pentru interesul comun al breslei. La fel am sustinut intalnirea la Muzeul Aviatiei in defavoarea interesului meu comercial.

Cu intalnirea de maine e clar. Se tin doua intalniri: prima la Expomil si a doua (ulterior propusa) la medicina.

#60 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 19 October 2007 - 04:07 PM

OlafTheViking, la Oct 19 2007, 04:52 PM, a spus:

cartula, la Oct 18 2007, 10:03 AM, a spus:

pot sa concluzionez ca erai mai simpatic cand n-aveai nici un interes comercial in toata chestia asta :-P

Prima data Flyboy a inteles anapoda (tot pentru ca nu a avut rabdare sa citeasca tot) si acum tu.

Interesul meu comercial ar fi sa ne vedem la mine la magazin. Eu de la inceput am spus sa NU ne intalnim la mine, sa ne intalnim la Expomil. Am explicat asta dar daca tu nu citesti nu am ce sa-ti fac.

Spune-mi ce interes comercial am eu daca ne intalnim la Expomil?

Nu este nici prima, nu va fi nici ultima oara cand voi sacrifica interesul meu comercial pentru interesul comun al breslei. La fel am sustinut intalnirea la Muzeul Aviatiei in defavoarea interesului meu comercial.

Cu intalnirea de maine e clar. Se tin doua intalniri: prima la Expomil si a doua (ulterior propusa) la medicina.

Nici tu n-ai inteles absolut nimic. Nici nu ma refeream la situatia de fata in fraza cu pricina. :-P

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi