Wishlist de pe Moduni.de
Postat 03 February 2008 - 02:40 PM
SALUTARE.
Pana la urma cum facem astia din Bucuresti? Ne strangem si ii spunem lui romrail sa-mi trimita mie si dupa sa facem inparteala?
Vreau ca pana vineri 8 februarie sa il sun si sa ii spun sa-mi trimita comanda mea.
Dak va hotarati asta e nr meu 0723720813 Viorel sau postati.
Pana la urma cum facem astia din Bucuresti? Ne strangem si ii spunem lui romrail sa-mi trimita mie si dupa sa facem inparteala?
Vreau ca pana vineri 8 februarie sa il sun si sa ii spun sa-mi trimita comanda mea.
Dak va hotarati asta e nr meu 0723720813 Viorel sau postati.
Postat 29 February 2008 - 12:46 AM
Degrelle, la 27 Feb 2008, 23:50, a spus:
Dilema mea e si mai mare, avand in vedere ca e o comanda din iulie 2007! Ce ocolul pamantului in 80 de zile...
Si eu sunt in dilema, de ce toate machetele celorlalti au venit si tocmai nava ta nu ajunge.
Sper sa vina totusi in cateva zile (cel putin asta e raspunsul pe care l-am primit ieri de la moduni).
Postat 29 February 2008 - 12:49 AM
joccker, la 27 Feb 2008, 21:58, a spus:
Salutare.
romrail am si eu o mica dilema ai spus ca ai pus coletul ptr bucuresti pe 12 februarie si pana in momentul asta nu am primit nimic.
Iti trimit inca odata un PM cu adresa mea.
romrail am si eu o mica dilema ai spus ca ai pus coletul ptr bucuresti pe 12 februarie si pana in momentul asta nu am primit nimic.
Iti trimit inca odata un PM cu adresa mea.
Am pus coletul exact cand am zis. Posta insa a reusit sa-l rataceasca si m-am trezit ieri ca nu a plecat din Brasov. Dupa un scandal imens am fost asigurat ca va pleca luni, dar de acum inainte voi verifica zilnic starea lui.
Deja sunt satul de explicatiile celor de la oficiu: ba ca nu e codul bun, ba ca de vina sunt colegii de la Directia Regionala, etc...
Sper sa rezolvam totul sapt. viitoare.