Wishlist de pe Moduni.de
Postat 16 December 2007 - 12:05 PM
Oricum, nu o sa cad in pacatul tipic romanesc de a fi neincrezator si avand convingerea ca aceasta comunitate are sansa de a fi populata doar cu oameni de calitate, o sa mai fac o comanda:
http://www.moduni.de/product_info.php/cPat...ucts_id/8105040
E noul Bismark de la Revell la scara 1:350!
Romrail, stiu ca nu e vina ta, era doar frustrarea asteptarii :)
Multumesc anticipat.
http://www.moduni.de/product_info.php/cPat...ucts_id/8105040
E noul Bismark de la Revell la scara 1:350!
Romrail, stiu ca nu e vina ta, era doar frustrarea asteptarii :)
Multumesc anticipat.
Postat 01 January 2008 - 07:25 PM
Din pacate se aud ceva probleme cu posta romana. Ieri m-am trezit cu un mail din partea celor de la moduni, in care sunt "foarte cordial" informat ca le-au fost returnate cele 2 colete trimise pe adresa mea. Gasesc fasptul ca fiind extrem de ciudat, deoarece cei de la posta nu mi-au trimis niciun document ("fituicile" uzuale scrise de mana) din care sa reiasa cum ca as fi primit vreun colet pe care trebuie sa-l ridic.
Oricum, am raspuns la mesaj si astept ca poimaine sa retrimita coletele. Sper ca totul sa se rezolve in cateva zile.
Oricum, am raspuns la mesaj si astept ca poimaine sa retrimita coletele. Sper ca totul sa se rezolve in cateva zile.
Postat 02 January 2008 - 02:49 AM
Am patit cam acelasi lucru cu un colet din tara si cu alocatia copilului.
Cand m-am dus la posta fara belet tanti aia ma trgea de urechi ca eu de ce n-am belet.
Pai n-auzi bre ca nu veni !?!?!
Mai trebuia sa astept sa-mi mai creasca un pic paru' sa seman cu ala din buletin ca nu prea avea incredere...Daca eram Binladenu' coletelor.
Cand m-am dus la posta fara belet tanti aia ma trgea de urechi ca eu de ce n-am belet.
Pai n-auzi bre ca nu veni !?!?!
Mai trebuia sa astept sa-mi mai creasca un pic paru' sa seman cu ala din buletin ca nu prea avea incredere...Daca eram Binladenu' coletelor.
Postat 11 January 2008 - 06:03 PM
Asa, ca sa vedeti cum merg coletele internationale. Mie un colet trimis de amazonul german in 17 decembrie, mi-a ajuns abia pe 4 ianuarie. Si posta din Lugoj e mai mica decat una a voastra de sector.
Dar chestia aia, sa trimita posta romana coletul inapoi, e o magarie de neiertat. Romrail, eu in locul tau as face un scandal monstru la oficul de posta unde s-a intamplat asta. Am mai avut si eu incidente cu posta romana si dupa ce m-am luat de ei, s-au dovedit mai atenti. Macar cel putin cu mine ...
Dar chestia aia, sa trimita posta romana coletul inapoi, e o magarie de neiertat. Romrail, eu in locul tau as face un scandal monstru la oficul de posta unde s-a intamplat asta. Am mai avut si eu incidente cu posta romana si dupa ce m-am luat de ei, s-au dovedit mai atenti. Macar cel putin cu mine ...