Forum Machete,Modelism,Hobby: Wishlist de pe Moduni.de - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Wishlist de pe Moduni.de

#121 Useril este offline   romrail 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 129
  • Inregistrat: 13-November 05

Postat 15 April 2008 - 06:32 PM

Am vazut... s-a notat... s-a impachetat si maine pleaca prin posta.

Aceasta postare a fost editata de romrail: 15 April 2008 - 06:32 PM

#122 Useril este offline   joccker 

• Membru senior
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 18-November 07

Postat 16 April 2008 - 12:30 PM

Sa inteleg ca pana vineri ma pricopsesc cu ceva machete? Cand trimiti coletul sa te inarmez cu ceva care sa-i determine pe aia de la posta sa il trimita in Bucuresti.

#123 Useril este offline   romrail 

• Membru senior

Postat 16 April 2008 - 06:48 PM

Vezi postareajoccker, la 16 Apr 2008, 12:30, a spus:

Sa inteleg ca pana vineri ma pricopsesc cu ceva machete? Cand trimiti coletul sa te inarmez cu ceva care sa-i determine pe aia de la posta sa il trimita in Bucuresti.

Nu chiar pana vineri, dar in suficient timp sa ajunga pana de Paste. Probleme de serviciu (o deplasare la Sinaia, alergatura prin Brasov) m-au impiedicat sa ajung la posta, asa ca am amanat totul pana luni (din pacate maine plec la Alba Iulia).

#124 Useril este offline   joccker 

• Membru senior
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 18-November 07

Postat 28 April 2008 - 09:16 PM

Salut, cu coletul meu ce se mai aude. Il mai trimiti sau nu in Bucuresti?

#125 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 29 April 2008 - 01:23 AM

Am aceeasi intrebare, credeam ca din Brasov in Bucuresti nu o sa fie probleme.

#126 Useril este offline   romrail 

• Membru senior

Postat 05 May 2008 - 09:31 AM

Zilele acestea voi fi in Bucuresti, asa ca voi veni personal cu machetele voastre. Ma puteti gasi oricand pe mobil, la 0744.756.918 pentru a stabili cum ne intalnim sa va dau machetele.

#127 Useril este offline   romrail 

• Membru senior

Postat 08 May 2008 - 01:21 PM

Toti cei care stiu ca au comandat machete de la mine si nu si-au primit inca marfa (ma refer aici la cei care sunt din Bucuresti), sunt rugati sa ma contacteze cat mai rapid (de preferabil chiar in seara asta) pentru a stabili detaliile unei intalniri maine dupa-amiaza. Maine, dupa orele 17:00, 100% sigur voi fi in Bucuresti si iau mchetele cu mine.

#128 Useril este offline   romrail 

• Membru senior

Postat 28 May 2008 - 06:53 PM

Pentru ca acum am mai mult timp sa ma ocup serios de comenzile online, am decis sa lansez o noua comanda pentru produsele de pe site-ul moduni.

Daca exista doritori pentru ceva de acolo, va rog sa ma contactati. Ideal ar fi sa strangem o comanda de peste 125 de euro, pentru a scapa de taxele de transport.

#129 Useril este offline   romrail 

• Membru senior

Postat 12 October 2008 - 07:40 PM

Oare chiar nu mai vrea nimeni sa colaboreze cu mine???

E drept ca unii dintre voi au motive intemeiate sa creada ca sunt o persoana incorecta, dar chiar niciun modelist din Brasov (sau din zona) nu vrea sa comande nimic de pe moduni?

Eu inca mai astept o posibila comanda... dar daca nu va mai dori nimeni sa ma cntacteze, voi considera ca nu doriti sa mai colaboram si voi renunta sa mai aduc produse de la moduni...

Aceasta postare a fost editata de romrail: 12 October 2008 - 07:40 PM

#130 Useril este offline   romrail 

• Membru senior

Postat 13 October 2008 - 12:55 AM

M-am gandit bine si cred ca pentru a va dovedi ca sunt o persoana cat se poate de serioasa si pentru a evita toate situatiile neplacute, pe care unii dintre voi le-au avut cu mine, solutia este sa stabilim un fel de mic regulament (spuneti-i cum doriti, dar nu as vrea sa sune "ultimativ") pentru comenzi:

Iata cum m-am gandit sa reglementam comenzile de pe moduni:

1. Vom stabili niste termene clare, pana la care puteti sa comandati produsele dorite. Pentru inceput, cred ca doua comenzi lunar (in datele de 15 si 30) sunt de ajuns. Pe viitor, in masura cererilor voastre, putem lungi sau scurta perioada de comanda.
2. La efectuarea comenzii, va rog sa cautati ca produsele dorite sa fie pe stocul moduni. Puteti verifica "semaforul" din dreptul produsului. Daca e verde, totul e ok.
3. Dupa ce primiti confirmarea din partea mea, cu contul unde puteti depune banii pentru produsele dorite, va rog sa cautati sa achitati suma respectiva, cel tarziu pana la sfasitul perioadei comenzii (15 sau 30 ale lunii).
4. Transportul produselor este gratuit (pentru comenzile de peste 125 de euro). In cazul in care, pana la data limita, totalul comenzilor din perioada respectiva nu va atinge acest plafon, costul transportului (9 euro) se va imparti in mod egal intre cei care au comandat.
5. In momentul in care produsele ajung la mine (in Brasov), fiecare client va primi un mesaj de confirmare, urmand sa stabilim detaliile de livrare.
6. Pentru comenzile din Brasov si Bucuresti, livrarea se poate face personal. Pentru alte localitati, livrarea sa va face prin colet postal, taxele urmand sa fie suportate de cumparator, la urmatoarea comanda.

Sper ca daca fiecare vom respecta aceste mici reguli, menite sa evite pe cat posibil orice incurcatura, fiecare dintre noi va fi multumit.

Astept comenzile voastre si orice alte intrebari, sugestii, propuneri...

P.S.
Avand in vedere ca deja suntem in data de 13 a lunii, viitoarea comanda va pleca in 30 Octombrie.
Astept cererile voastre!

Aceasta postare a fost editata de romrail: 13 October 2008 - 12:56 AM

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi