3 Jaguri Hasegawa si Italeri 1/72
Postat 20 December 2007 - 07:35 PM
1-0-9, la 20 Dec 2007, 18:58, a spus:
DSCF1977.JPG
...daca tot e sa mai scot vopseaua roz, i-am mai adaugat doua mici prize pe fuselaj.
...daca tot e sa mai scot vopseaua roz, i-am mai adaugat doua mici prize pe fuselaj.
Ai facut f.bine ca i-ai adaugat si cele doua prize!! Cred ca acum nuanta de "desert pink' ti-a iesit OK!! Apropo de vernisul Maimeri-spray am vb. cu "Z",care mi-a spus ca n-a folosit sprayul ;a ramas sa iau un spray si sa fac o proba!! Mai vb. ,Ali.
Postat 24 December 2007 - 09:01 PM
YEPEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Printre cirnatzi, chiftele si sters praful, am reusit sa termin primul Jaguar...
Nu a iesit chiar cum ma asteptam, dar in fine.
Imediat dupa ce a fost gata, am remarcat postura idioata in care statea, data de trenul principal prea inalt. Asa ca l-am dat jos , l-am scurtat si l-am pus la loc. Acum astept scaunul de la Neomega (via Parcmodels ).
Mai am ceva uzuri sa fac la el, caci jagurile din Golf erau infecte, dar mi-e cam tirsha acum...
Printre cirnatzi, chiftele si sters praful, am reusit sa termin primul Jaguar...
Nu a iesit chiar cum ma asteptam, dar in fine.
Imediat dupa ce a fost gata, am remarcat postura idioata in care statea, data de trenul principal prea inalt. Asa ca l-am dat jos , l-am scurtat si l-am pus la loc. Acum astept scaunul de la Neomega (via Parcmodels ).
Mai am ceva uzuri sa fac la el, caci jagurile din Golf erau infecte, dar mi-e cam tirsha acum...
Postat 25 June 2008 - 08:00 AM
Am pus rondelele pe Jag, inca nu sint lamurit cu codul 11-EV (A-139) pe care-l am de la Carpena...Fiecare sursa (profile sau fabricanti de decaluri) il da diferit, Ba cu 11 transparent, ba pe bot, ba pe prizele de aer). Mai astept un picutz, pina gasesc ceva clar.