am cumparat kitul de la revel..cu mentiunea ca acelasi kit, l-am primit un urma cu 10 ani..(ce vremuri) de craciun...pe vremea aia l-am montat in 2ore, am lipit toate decalurile pe el si apoi..am lipit piese lego sa arate mai fain...peste ceva timp am dat jos piesele lego cu tot cu bucati din avion si l-am dat cu bronz argintiu pe tot...dupa inca 3 ani, l-am aruncat

deci, revenind la kit, este destul de bine facut, cu gravuri in negativ, in unele locuri poate putin incorect, insa nu are prea multe detalii, cel mai mult ma deranjeaza ajutajul care pe dinauntru e plat, fara pic de detalii, iar acel disc al efuzorului cred ca se numeste, este imediat la intrarea in ajutaj...deci iarasi incorect.
pentru inceput as dori sa intreb daca stie cineva daca exista vreun set de asta de rasini pentru mirage 2000D/N scara 1/72...eu am gasit ceva la eduard insa nu stiu ce contine ca nu zice exact si nici poze nu are...
revin putin mai tarziu cu ceva detalii si maine cu niste poze sa va faceti o parere..
pana atunci.... el mi-a furat mintile...