Acu', stau si ma gandesc (se intampal destul de rar asa ca profit acum) ca poate era mai bine sa nu te parasc tocmai la Mangalia ca poate asa scapai de carcotelile prietenilor.
Acu ce sa zic?
Ce-am zis si atunci cand ai facut recenzia verbal si fara poze:
Sa-ti traiasca, sa va bucurati de ei, sa va bucure sufletele si zilele, iar voi sa fiti sanatosi sa-i puteti creste sanatosi si frumosi.
Ba da' ce seamana asta micu cu tine! Daca era si cret deja va confundam.
Bafta!
Figurine si figuranti din ce in ce mai mari
Postat 12 October 2007 - 08:32 PM
OlafTheViking, la Oct 11 2007, 07:53 PM, a spus:
... a treia produsa in ultimii trei ani si jumatate..... reprezinta un mascul, caucazian, de 4.380 kg si 57 cm lungime. Dupa cum se stia in ultima vreme m-am orientat spre scari mai mici in valoare absoluta deci imi ies figurine din ce in ce mai mari.
Postat 13 October 2007 - 10:01 AM
E imens nene. cred ca o sa va cam bata.
Mai am un prieten tot machetist care a reusit un impresionant 5 kile (bine, nevasta-sa, dar aici vorbim de machetisti si ce pot ei)
Cred ca o sa fim pusi in situatia sa-i cerem voie la pipi cand mai venim pe la tine.....Daca nu....Borcane.
Mai am un prieten tot machetist care a reusit un impresionant 5 kile (bine, nevasta-sa, dar aici vorbim de machetisti si ce pot ei)
Cred ca o sa fim pusi in situatia sa-i cerem voie la pipi cand mai venim pe la tine.....Daca nu....Borcane.
Postat 29 October 2007 - 10:15 PM