vand sau schimb revell hunter 1:32
Postat 05 October 2007 - 01:29 PM
pai sa vedem ce ai de oferit!(exclus smer , ocz, sau alte alea de genu asta)
aici este un preview pt macheta
http://modelingmadne...nterpreview.htm
aici este un preview pt macheta
http://modelingmadne...nterpreview.htm
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 05 October 2007 - 01:34 PM
Postat 05 October 2007 - 01:39 PM
pare rau dar nu mai lucrez la 1:72 sau 1:32
mai am cateva machete 1:72 facute care stau sa iasa din colectie pe post de cadouri.... iar 1:32 nu am decat un elicopter facut UH-1H care nu are aripi sa ocupe prea mult spatiu!
asa ca as dori un schimb cat de cat onorabil , cu machete de acelasi calibru sau mai multe dar care sa bata cat de cat la pret!
mai am cateva machete 1:72 facute care stau sa iasa din colectie pe post de cadouri.... iar 1:32 nu am decat un elicopter facut UH-1H care nu are aripi sa ocupe prea mult spatiu!
asa ca as dori un schimb cat de cat onorabil , cu machete de acelasi calibru sau mai multe dar care sa bata cat de cat la pret!
Postat 07 February 2008 - 07:28 AM
mamutel, la 5 Oct 2007, 13:39, a spus:
pare rau dar nu mai lucrez la 1:72 sau 1:32
Salut,
Ma bag si io ca musca in lapte.
Zici ca ai machete la 1/72. Daca vrei sa le dai, ma ofer sa le cumpar (daca ma intereseaza).
- ← schimb elicopter cu macheta auto 1/24
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- cumpar golf 3, vw touareg sau porsche cayenne →