Sa zicem ca iese un kit foarte bun de IAR-80 si lumea se baga ca la paine calda. Fiecare isi satisface setea cu cate 2-3-4 machete, unii 10 ( printre care si eu). Daca ar fi sa facem un calcul cati modelesc avioane la noi pe taram n-as crede ca ies mai mult de 5-600. 650 sunt inscrisi pe forum, din care foarte multi sunt exclusivisti pe domeniul lor. Sa zicem ca si ei se baga la treaba asta, ca de... e aparat romanesc

. Sa ii mai luam in calcul si pe cei destul de multi care nu au acces la net sau care nu intra pur si simplu. Se fac de 1000, poate mai mult (o estimare fara pretentia de a fi catusi de putin exacta). Daca e prea mult atunci considerati ca i-am pus si pe ai de afara

In medie dupa parerea mea se vor cumpara 2 machete de persoana.Chiar si asa, crezi ca este destul?

Cu totii plangem si suntem cu balele pana-n pamant dupa 80, dar radub stie ce zice si zice bine.
Gandeste-te la Pzl-ul ala de la Domnul Pavel care este 10 lei (si mie mi se pare un kit excelent pentru pretul asta). Pentru noi este mana cereasca, dar pentru producator cum o fi? Gandeste-te iar si la machetele alea PM turcesti tot la 10 lei, care sunt mai mult ca sa iti faci mana cu aerograful, ca la capitolul detalii e jenant. Bun si sa spunem ca la un pret de 20-40 de lei iese si 80-ul nostru. Forumistii sigur se baga, nu-i problema, dar nu o sa cumpere lumea constant IAR -80, totusi comunitatea e mititica. Ce faci dupa ce fiecare are in casa 2-3 Iar-uri? Pana la urma totul este foarte relativ si astfel de pareri pot fi foarte incadrate pe buna dreptate la categoria "hai sa discutam discutii".
Da, nu stiu de ce cand scriu "IAR-optzeci" (cu cifre) imi apare emoticonul care se impusca
Numai bine!
Aceasta postare a fost editata de Bazu: 25 October 2007 - 03:36 PM