Forum Machete,Modelism,Hobby: Bergepanzer Tiger I-Dragon 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bergepanzer Tiger I-Dragon 1/72

#1 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 30 September 2007 - 08:45 PM

Pt ca inca nu m-am putut hotara ce camo sa-i dau Jagdpanther-ului :-D ,am decis sa-mi finalizez ceva din multele neterminate.Un kit usor de montat si cu putine piese,m-a relaxat total...rezultatul final fiind mai mult decat satisfacator-aici ma refer din pdv al calitatii kitului.Restul...las la aprecierea voastra...numai sa nu dati tare,ca anul asta e singurul kit ce am reusit sa-l finalizez. :lol:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Spor tuturor...dar nu ca la mine :lol:

#2 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 30 September 2007 - 09:03 PM

Excelent fratioare, bravos, dar tocmai pentru ca sunt un mare fan al machetelor tale trebuie sa gasesc nod in papura. Pe senile apare acea culoare pamantie care arata foarte bine a pamant, dar daca e rugina atunci nu merge. Si mai e ceva, ca sa fie complet tablou: la roata motrice parca prea multe washuri cu negru (parerea mea), iar pe spate cablul de tractare parca sta in aer. Scuze, dar prea le faci tu bine si trebuia.
Nu stiu care sunt bubele Dragonului, asa ca nu ma bag la partea mecanica

Imi place cum ai realizat galetii, iar uzura este exact cat trebuie. Un mare bravo inca o data!! :-D

#3 Useril este offline   dani 

• Membru senior

Postat 30 September 2007 - 09:16 PM

Fratioare, merge si-ti spun si de ce:1.peste rugina se depune un strat de praf,care ii modifica putin culoarea-am observat chestia asta pe buldotancurile de la mine de la firma.
2.Wash-urile cu negru de pe roata motrice sunt din cauza ca acolo ar trebui sa fie goala...sincer sa fiu n-am stiut cum sa fac acele gauri fara sa distrug roata,asa ca am increcat sa "maschez"cat de cat. :-D
3.Am observat si eu acum ca cablul de tractare sta in aer putin...il voi rezolva cu putin super-glue. :lol:

#4 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 30 September 2007 - 09:39 PM

Citeaza

Fratioare, merge si-ti spun si de ce:1.peste rugina se depune un strat de praf,care ii modifica putin culoarea-am observat chestia asta pe buldotancurile de la mine de la firma.

Ai dreptate. Nu m-am gandit.

Citeaza

2.Wash-urile cu negru de pe roata motrice sunt din cauza ca acolo ar trebui sa fie goala...sincer sa fiu n-am stiut cum sa fac acele gauri fara sa distrug roata,asa ca am increcat sa "maschez"cat de cat. :-D

Asta a fost primul meu impuls, dar am cautat repede pe google si am gasit niste artwork-uri de la Dragon, iar rotile motrice si intinzatoare erau pline (asta s-a intamplat inainte sa iti raspund). Acum am cautat mai bine si ... iar ai dreptate. Mi se pare o greseala grava pentru Dragon. O diorama cu tufisuri prin zonele alea rezolva problema.

Si GMC-ul (stii tu) are jentile din fata pline spre deosebire de cele din spate care au goluri si am grezut ca e greseala, dar asa era de fapt. Sub semnul acestei experiente am cautat superficial.

Banuiesc ca lasi asa aersirile din spate. Mai pui gratele?

#5 Useril este offline   dani 

• Membru senior

Postat 30 September 2007 - 09:54 PM

Cu "gratarele" mai astept...inca n-am gasit nici o imagine reala cu "magaoaia" asta .Probabil ca avea asa ceva,dar poate gasesc ceva fara...si scap mai usor. :-D :lol: :lol: .

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi