Forum Machete,Modelism,Hobby: Despre avioane, oameni, zbor si ...inca ceva ! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre avioane, oameni, zbor si ...inca ceva ! zbor, oameni.

#1 Useril este offline   fishbed 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 25-September 07

Postat 25 September 2007 - 11:27 AM

Cei mai multi dintre oameni, foarte frecvent tineri, stiu putine lucruri despre zbor. Despre oameni, cer, aerodrom si aeronave. Despre zborul ca profesie dincolo de zborul ca ...divertisment.
Daca cineva, din interiorul profesiei de pilot militar, si-ar propune sa scrie o carte despre toate acestea si multe altele care nu se regasesc in acest enunt, ce credeti ca NU ar trebui sa omita !? Peste ce nu ar fi de trecut usor?! Care este "asteptarea" unui posibil cititor al unei asemenea carti !?
Dar, daca am deja scrise si publicate doua carti despre viata pe un aerodrom militar din Romania, merita ele scoase sub ochii si mintea lumii? Vrea cineva sa citeasca asa ceva ? Mai sunt oameni care mai si citesc ?...

#2 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior
  • Postari: 768
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 25 September 2007 - 11:33 AM

In mod sigur da

#3 Useril este offline   jester 

• Membru senior
  • Postari: 558
  • Inregistrat: 11-January 07

Postat 25 September 2007 - 11:58 AM

sa inteleg ca esti pilot militar si ai scos niste carti... :-D cu siguranta ca este lume insetata de aviatie, de povesti de aerodrom, de tot felul de intamplari legate de aviatia militara. deci.... asteptam cu nerabdare caparitia lor.

#4 Useril este offline   stefan 

• stefan
  • Postari: 1007
  • Inregistrat: 09-November 05

Postat 25 September 2007 - 01:12 PM

Dupa revolutie am facut si io armata.
A fost o chestie la ''misto'', la recrutare mi-a spus un dom' colonel ca daca vreau la armata sa vin cu pat si mancare de acasa ca armata nu are de unde.
Pana la urma am bifat si chestia asta la cv.
Asa ca parerea mea despre o parte din armata romana e deja formata.
Totusi un pilot militar cred ca ar avea cateceva de spus (bineinteles daca a reusit sa se urce vreodata intr-un aveon d'ala).

#5 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 26 September 2007 - 02:53 AM

Halim orice daca e de citit. Si asta ca sa fac in ciuda astora de fabrica computadoare si lu tanti andreea esca cu armata ei de cufundaci care stau in mijlocul curentului la diverse inundatii.
Iti dai seama ca m-as duce mai des las WC daca as avea o carte noua cu aviatie. Nu e o insulta si nici un misto. Acolo e singurul loc unde reusesc sa citesc 3-4 pasaje O SINGURA DATA. Afara citesc 1 singur de 3-4 ori.
Deci daca le ai si ai si editura (si ti-ai scos din cap chestia cu castigul fabulos din literatura) le astept.....Si cred ca si altii. Sper ca au si umor (macar putin) :-D

#6 Useril este offline   fishbed 

• Nou venit
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 25-September 07

Postat 26 September 2007 - 08:03 AM

Multam fain de primire !
Dupa cum deduc eu, citeste lumea !
Chiar si pe buda ! Oricum, eu am scris carti care se citesc in trei reprize de stat pe buda ! Asa ca, am gandit la vreme situatia ca sa nu ma supar cumva ...dupa !!!
Promit sa revin cu doua surprize, placute, curand !
Pana atunci, mai "coc" la o carte !
Pe curand, cu respect !

#7 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 27 September 2007 - 09:27 PM

Eu am citit "cruciada in vest" de Eisenhower (da, e vorba de cartea aia cumplit de plictisitoare) dupa 1 an si ceva de mers la buda. Avem noi rabdare cu 3-4 ... citiri :-D

#8 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 25 January 2008 - 06:28 PM

http://www.pilotmig.com/

Bafta!

#9 Useril este offline   Tatuca 

• Membru senior
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 09-August 06

Postat 25 January 2008 - 07:39 PM

Fuzzy! Ma bucur ca te avem printre noi!! Cat de cretin am putut fi ca nu mi-am dat seama...poza de inspiratie sovietica a MAESTRULUI. El era era preocupat mereu de acest mod de a arata determinarea pilotilor militari...piloti de MIG-uri si o intreaga viziune construita pe langa acest stil.

Inca odata, MA bucur ca esti cu noi si in acelasi timp imi cer scuze daca te-am luat prea personal...ne stim doar din vedere....iar eu despre tine de la colegii tai :lol:

Numai Bine!

#10 Useril este offline   ovi one 

• Membru deplin
  • Postari: 99
  • Inregistrat: 02-June 06

Postat 25 January 2008 - 10:36 PM

Citeaza

Dar, daca am deja scrise si publicate doua carti despre viata pe un aerodrom militar din Romania, merita ele scoase sub ochii si mintea lumii? Vrea cineva sa citeasca asa ceva ? Mai sunt oameni care mai si citesc ?...

Cu siguraranta da,asa cum generatii intregi "au facut cu loopinguri frumoase, line" cu 1120 si au ramas marcati, la fel, neasteptat de multi au fost si vor fi in 327 .

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi