Pagina 1 din 1
putin ajutor sper sa nu deranjez pe nimeni...
Postat 17 September 2007 - 10:01 PM
salutare,
am tot citit pe forum, dar nu am gasit ceea ce caut....sau poate nu am cautat prea bine.
sa trec la subiect : vreau si eu sa stiu cu ce acoperiti voi spatiul ramas la imbinarile pieselor de la machete. un fel de kit ceva ?
cum se numeste si de unde pot procura asa ceva.
inca ceva , poate fi folosit si pentru a face un pic de tuning? exemplu poza de jos
multumesc anticipat.
am tot citit pe forum, dar nu am gasit ceea ce caut....sau poate nu am cautat prea bine.
sa trec la subiect : vreau si eu sa stiu cu ce acoperiti voi spatiul ramas la imbinarile pieselor de la machete. un fel de kit ceva ?
cum se numeste si de unde pot procura asa ceva.
inca ceva , poate fi folosit si pentru a face un pic de tuning? exemplu poza de jos
multumesc anticipat.
Postat 17 September 2007 - 10:30 PM
eu folosesc PLASTO de la firma revell ( lam luat de vreo 2 luni, poate 3 de la olaf; machete.ro ) de retinut ca e primul UNGUENT de acest fel pe care il folosesc . dupa uscare are ( parerea mea ) aspect de ipsos uscat poate cei care-s mai vechi ( dar mai buni ) pot sa-ti recomande altceva .
Cred ca ar trebui sa ne spui din se e modelul tau ( plastic , metal ) pt ca mi se pare ca conteaza. Spor la treaba! Alex
Cred ca ar trebui sa ne spui din se e modelul tau ( plastic , metal ) pt ca mi se pare ca conteaza. Spor la treaba! Alex
Postat 18 September 2007 - 07:45 AM
Mai poti folosi chit de la Tamiya. Dupa parerea mea este mai bun decit cel de la Revell. De asemenea poti folosi chit din doua componente (de la Bizon de exemplu). Este mai dur decit chitul obisnuit dar se preteaza mai bine pentru a face un pic de tuning cum spui tu. Unde gasesti? Pai la cei ce vind machete: www.parcmodels.ro , www.machete.ro , magazinul modelism (Cocor) si mai e o firma, creata recent, dar nu-i stiu numele exact (ceva cu hobby )
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 18 September 2007 - 07:46 AM
Postat 19 September 2007 - 10:40 AM
Pentru ca folosesti metal, eu iti recomand chitul auto. Este mai usor de slefuit, dar poti folosi si alte epoxiuri incepand cu cele de la Bison si terminand cu poxipol si poxilina si chiar chitul de reparatii de la Moment (tare greu de gasit sau de la Bison.
Bafta!
Bafta!
Postat 19 September 2007 - 07:38 PM
Z-mare, la Sep 19 2007, 08:16 PM, a spus:
Crios, ca tot ai pomenit, nu merge Moment sau Miliput?
Ba da, Alexandru doar ca pentru a gasi Moment - chit de reparatii iti trebuie un tun mare de tot ca sa dai cu el desi si asa ai sanse sa nu-l gasesti iar Miliput numai de afara.
In alta ordine de idei, chitul auto se intareste repede. Cu mult mai repede decat miliputul sau chitul de reparatii de la moment.
Kitul de reparatii de la Bison este insa super ok pentru ca se intareste repede. In 20-30 de minute se poate taia cu bisturiul, iar dupa cateva ore poti baga pila in el fara sa se incarce pila, poate fi prelucrat cu freza de mana, etc.
Poxilina este si ea ok in scopul dorit de prietenul nostu Promo.
Asta pentru recunoasterea ambalajelor.
Bafta!
Postat 20 September 2007 - 09:46 AM
crios, la Sep 19 2007, 10:40 AM, a spus:
Pentru ca folosesti metal, eu iti recomand chitul auto. Este mai usor de slefuit, dar poti folosi si alte epoxiuri incepand cu cele de la Bison si terminand cu poxipol si poxilina si chiar chitul de reparatii de la Moment (tare greu de gasit sau de la Bison.
Bafta!
Bafta!
asa m-am gandit si eu , sa folosesc kitul auto, dar am mai folosit mai demult, si parca se intareste prea repede si mi-e ca nu apuc sa ii dau o forma, nefiind expert.
ma gandeam ca, kit-urile care le folositi voi Plasto si altele poti sa le modelezi inainte si dupa sa le slefuiesti.
o sa incerc...deja am masina pe stand-ul de lucru. o sa va anunt cum merge treaba.'
multumesc pentru recomadari.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1