Pagina 1 din 1
Caut lantisor
Postat 12 September 2007 - 08:12 AM
Cred ca la o bijuterie, dar una cu bijutieri adevarati, nu doar cu domnite suave.
Eventual poti sa-i rogi sa-ti impleteasca cu propriul material. Se vor lasa greu ca nu e Au sau Ag, dar daca le descanti la ce-ti trebuie vor fi incantati sa contribuie si ei la bijuteriile tale.
Eventual poti sa-i rogi sa-ti impleteasca cu propriul material. Se vor lasa greu ca nu e Au sau Ag, dar daca le descanti la ce-ti trebuie vor fi incantati sa contribuie si ei la bijuteriile tale.
Postat 12 September 2007 - 09:10 AM
Moxanu, la Sep 12 2007, 08:12 AM, a spus:
Cred ca la o bijuterie, dar una cu bijutieri adevarati, nu doar cu domnite suave.
Pana acum n-am reusit la bijuterii. Inca caut.
Citeaza
Ai incercat in praktiker ( cel din vitan , langa targul de masini autovit ) acolo vazusen ceva destul de mic acu vreo luna.
Cea ce am vazut eu acolo era cam mare pentru scara de 54 mm. Dar poate a mai aparut ceva mai fin.
Multumesc
Postat 12 September 2007 - 09:26 AM
Salut Algu,
Karaya face lanturi de diferite dimensiuni. Nu stiu daca ti se potriveste cel mai mic e de 0,35:
Lanturi
De asemenea si Accurate Armour ofera lanturi la diferite dimensiuni:
Accurate Armour
HTH si spor,
Bill
Karaya face lanturi de diferite dimensiuni. Nu stiu daca ti se potriveste cel mai mic e de 0,35:
Lanturi
Accurate Armour
HTH si spor,
Bill
Postat 12 September 2007 - 10:19 AM
Bill, la Sep 12 2007, 09:26 AM, a spus:
Salut Algu,
Lanturi
Accurate Armour
HTH si spor,
Bill
Lanturi
Accurate Armour
HTH si spor,
Bill
Da de asta stiam.. Cred ca o sa astept sa reapara un wish list cu baietii.
Multumesc
Arata acest topic
Pagina 1 din 1