Bestial tata. Am aruncat pe jos cu toate palariile de le-am gasit prin casa si le-am calcat in picioare. Caini nu mai am ca as fi dat si dupa ei cu ele.
Eu am avut o singura incercare de piesa din chit din ala. O vezi in pozele cu avioane multe in nas la Fuhrungsmashine. E un Ju 88 de nu se mai termina in lungime si un nas umflat ce continea se pare ceva important. E pe langa biblioteca cu un FW cu rezervoare PE aripi in carca. Un fel de Mistel.
Apropos de ghiozdane. Cat costa Flyboy un ghiozdan din ala. Poate fac taticii de aici o cheta pt Alex sa-i luam ghiozdan. Sa se laude la scoala cu cati tatici (dusi) are.
Unde merg pe 15 ? Pol de votat - sariti de dati cu votu'
Postat 26 September 2007 - 09:33 AM
Spre deosebire de celelalte intalniri, cea din luna aceasta s-a caracterizat prin lipsa unei tematici de lucru. Astfel ca am avut mai mult timp sa vorbim despre ultimele achizitii, cine si ce a mai scos in materie de kituri, cum se obtin diverse efecte, etc.
Oti (Nemeth Atilla) care la fiecare intalnire vine cu alte machete de data aceasta a terminat doua vedete care cica ar fi si torpiloare:
Oti (Nemeth Atilla) care la fiecare intalnire vine cu alte machete de data aceasta a terminat doua vedete care cica ar fi si torpiloare:
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 26 September 2007 - 09:44 AM
- ← Red Bull air Race Budapest 2007
- Evenimente & expozitii
- "Dule and Baron" Model Show, Belgrade, Serbia →