Aeronave cu insemne romanesti Yak-52,An-2, L-29, Alouette III
Postat 11 December 2007 - 11:46 AM
da dar in stilul romanesc ne-am impopotionat tehnica cu ele , am fost la teste de tragere de pe TAB-77 inclusiv la unul care avea o turela de MLI-84(nemodernizat) , unele erau asa de vechi incat se dezmembrau la lansare , deci mi-e frica sa ma gandesc ce se alegea de elicopterul ala....
Postat 11 December 2007 - 07:29 PM
alexa, la 11 Dec 2007, 18:35, a spus:
Si cel din Faget,TM vopsit COCA-COLA........bar.
Care de curand a fost revopsit gri-metalizat:
http://www.worldwar2...?showtopic=4184
As fi curios care e istoria lui - a fost la Tarom sau la Aviatia militara?
Postat 13 December 2007 - 07:56 PM
acuma ,poate nu are legatura cu topicul dar chiar spotterii nostrii(sau prinzatori cu privirea , imi cer scuze in avans ca nu pot scrie cu caractere romanesti) ar putea sa ne spuna cam pe unde se gasesc avioane ,abandonate, afisate , transformate in te miri ce scop etc , prin a noastra tara, eu,persona tin minte un bimotor care zacea undeva pe langa doftana intr-o tabara de pionieri ca si altul dintr-un parc de la timisoara
Postat 14 December 2007 - 01:30 PM
[quote name='zapacitu' date='11 Dec 2007, 19:29' post='51299']
L-au vopsit argintiu in primavara pe cel de la Faget, si da, e Li-2 si a fost in dotarea TAROM, pensionat in '72 la Timisoara daca retin bine si chiar in acelasi an a fost adus la Faget...
Cel de la Buzias a fost al Aviatiei militare si a ajuns la buzias in 73 la fel, daca bine retin...
L-au vopsit argintiu in primavara pe cel de la Faget, si da, e Li-2 si a fost in dotarea TAROM, pensionat in '72 la Timisoara daca retin bine si chiar in acelasi an a fost adus la Faget...
Cel de la Buzias a fost al Aviatiei militare si a ajuns la buzias in 73 la fel, daca bine retin...