Diorama taraneasca sau cum vrem sa-i mincam porcu lu alexie
Postat 07 September 2007 - 02:10 PM
Daca e '42 atunci tancul nu ar trebui sa mearga corect pe sosea, in coloana, autovehiculele si trupetii la fel?
Doar eram aliati. Nu?
In acest caz nu se focalizeaza interesul numai pe o anumita portiune a machetei?
Interesul, cred, este sa se creeze un echilibru care sa te faca sa nu te poti opri intr-un punct, desi ai vrea, si sa fii obligat sa panoramezi macheta.
Doar eram aliati. Nu?
In acest caz nu se focalizeaza interesul numai pe o anumita portiune a machetei?
Interesul, cred, este sa se creeze un echilibru care sa te faca sa nu te poti opri intr-un punct, desi ai vrea, si sa fii obligat sa panoramezi macheta.
Postat 07 September 2007 - 10:47 PM
AlexGiuglea, la Sep 7 2007, 08:19 PM, a spus:
LDH, la Sep 7 2007, 02:10 PM, a spus:
Daca e '42 atunci tancul nu ar trebui sa mearga corect pe sosea, in coloana, autovehiculele si trupetii la fel?
Doar eram aliati. Nu?
Doar eram aliati. Nu?
La asta m-am gandit si eu ... dar probabil nu a incaput pe pod.
:hammer:
Postat 07 September 2007 - 11:31 PM
Foarte frumos ansamblul si sunt impresionat de complexitatea reliefului.
Nu ma intereseaza cate nituri are PZ III si nici de ce a luat-o pe langa drum desi eram aliati. Poate se ducea vatmanu sa faca pipi si era frig si n u voia sa mearga mult pe jos.
Ah Lepsa, ce amintiri....Cu pastravi curcubeu si pietre incalzite de soare si portiuni molcome de rau in care puteai face baie...... :cry: :roll: . Unde esti copilarie !?
Spor in continuare !
Nu ma intereseaza cate nituri are PZ III si nici de ce a luat-o pe langa drum desi eram aliati. Poate se ducea vatmanu sa faca pipi si era frig si n u voia sa mearga mult pe jos.
Ah Lepsa, ce amintiri....Cu pastravi curcubeu si pietre incalzite de soare si portiuni molcome de rau in care puteai face baie...... :cry: :roll: . Unde esti copilarie !?
Spor in continuare !
Postat 08 September 2007 - 10:00 AM
Mendeleev, pe vremea cind lucra la celebru-i tabel, avea doua pisici, una mare, una mica. Astea toata ziua mieunau si se cereau afara. Saracul Mendeleev, nu putea lucra deloc. Un mujic il sfatuieste:
- Mai Dmitri Ivanovich Mendeleev, nu te duce capul, fa si tu o gaura in usa pentru pisici si scapi de deranj!
Zis zi facut. Dupa citeva zile mijicul îi face o vizita savantului si vede in usa ...doua gauri, una mare, una mica. .
- Pai mai Dmitri Ivanovich Mendeleev, de ce ai facu doua gauri in usa?
- Cum de ce, una pentru pisica mare si una pentru pisica mica....
- Mai Dmitri Ivanovich Mendeleev, nu te duce capul, fa si tu o gaura in usa pentru pisici si scapi de deranj!
Zis zi facut. Dupa citeva zile mijicul îi face o vizita savantului si vede in usa ...doua gauri, una mare, una mica. .
- Pai mai Dmitri Ivanovich Mendeleev, de ce ai facu doua gauri in usa?
- Cum de ce, una pentru pisica mare si una pentru pisica mica....
Postat 12 September 2007 - 09:36 AM
E, asa se schimba mult socoteala, ca zic asa. Si in cazul asta inteleg de ce sunt atatia nemti care dau navala. Imi place casuta aia. Fara indoiala ca Crios o sa carcoteasca ca anumite parti nu au cum sa stea ca nu se sprijina pe nimic dar nu conteaza. Pana la urma trebuie sa arate frumos si deja incepe sa arate.
Astept cu interes articolul.
Astept cu interes articolul.
Postat 12 September 2007 - 11:03 AM
victordegalati, la Sep 11 2007, 07:01 PM, a spus:
oricum aceasta casuta va fi prezentata pe etape de constructie ,dupa ce vorbesc cu crios,sa facem ceva gen articol
Ca sa se potriveasca ar trebui acoberit lemnul cu chit si vopsit in lab ca sa dea aspect de tencuiala.
Asa cred ca merge.
Uitasem sa adaug: Mai putin acoperisul care arata foarte bine.
Aceasta postare a fost editata de LDH: 12 September 2007 - 11:04 AM