Citeaza
EXPOZITIE INTERNATIONALA DE MACHETE LA ALBA IULIA
Postat 12 November 2007 - 07:26 PM
Z-mare, la 12 Nov 2007, 19:21, a spus:
In principal si mie, doar ca daca nu ne strangem intr-un numar care sa dea un pret rezonabil e posibil sa ne vedem la tren, sau in cel mai rau caz sa ne vedem cand ne intalnim.
Bafta!
Postat 18 November 2007 - 04:58 PM
laure, la 17 Nov 2007, 21:09, a spus:
Din cate am vazut suntem doar trei sau patru amatori. Deci varianta cu autobuzul pica complet.
Daca cineva vrea sa trimita machete prin noi este rugat intai sa-l contacteze pe Ovidiu si pe urma sa aduca machetele la magazin la mine.
Postat 18 November 2007 - 08:36 PM
laure, la 17 Nov 2007, 21:09, a spus:
"— Bunătatea dumneavoastră, milostivă cucoană, dar degeaba mai voiţi a strica orzul pe gâşte. Vedeţi bine că nu-l ducem noi la spânzurătoare numai aşa, de flori de cuc, să-i luăm năravul. Cum chitiţi? Un sat întreg n-ar fi pus oare mână de la mână ca să poată face dintr-însul ceva? Dar ai pe cine ajuta? Doar lenea-i împărăteasă mare, ce-ţi baţi capul!"
Postat 21 November 2007 - 05:22 PM
Ea contine:
1:16
- Tanchist;
- Knight;
-The Ace
1:18
- Atat mi-a ramas
1:35
- Grenadier;
- Atac la baioneta;
- Fiecare-n treaba lui
28mm
- Magul;
- Eroul;
- Orc marti
Eu am sa sosesc fara machete din alta directie decat Bucuresti.
Fac in continuare apel la trenulisti sa confirme prezenta la 0729292861 - Ovidiu Socaciu.
Atentie! Zvonul ca baietii din Cluj nu vin la expo nu vin la expo este total neadevarat.
Prietenii nostrii clujeni, membri de seama ai acestui forum, participa la expo si ne intalnim sigur cu ei la alba.
Scriu asta pentru ca tocmai a ajuns zvonul si la mine si este zvon care circula pe la spate.
Singurii din Cluj care n-au confirmat sunt trenulisti si atat.
Pentru toata gasca: avem deja rezervate 10 camere la hotel. Daca suntem mai multi si nu ne ajung camerele ... da ce mergem sa dormim?
Bafta!
Postat 21 November 2007 - 09:06 PM
Vignette
1.Darts
2.Kurt Steiner
3.Claus von Staufenberg
4.Matinee
5. von Caus
6.3,2,1
7. Nastratin Hogea
8.Homefront
Diorama
9. AMR 276
10.WSVHF
11.Sanitarii
12.Das Abendmahl
13.Brezoaia
14. Km 0
15.Operatiunea Blitzmodel
16.Al gamal
17.Marea Evadare
18.Bull55
19.Where eagle dare
20. Mihai Viteazul
si hartman-ace cu ;
Focke-Wulf FW 190A-8
Messersmith
Biplan
se poate intampla ca tomcat-ct sa fie in lot (ca expozant sau vizitator).
La Bucuresti facem jonctiunea cu laure si de aici ...olteanu' raspunde
Aceasta postare a fost editata de alexie: 21 November 2007 - 09:08 PM
Postat 22 November 2007 - 10:03 AM
Pacat ca va complaceti in asemenea situatii.
Si chiar daca va place sau nu THE SHOW GOES ON cu sau fara voi.
MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE S-AU INSCRIS SI VA ASTEPT CU NERABDARE LA UN ADEVARAT "TRANSILVANIAN MODELS FEST".
AlexPl, la 21 Nov 2007, 22:02, a spus:
Ai primit mailul meu cu lista de machete?
Din pacate Do 17 si FW 58 nu vor fi prezente pentru ca nu am reusit sa le termin
Confirm primirea listelor.
sandy, la 21 Nov 2007, 22:28, a spus:
Din motive obiective si din pacate,nici trenulistii clujeni si nici eu ca expozant de machete statice aero,nu vom fi prezenti la Alba Iulia.Va dorim mult succes si sa speram ca ne vedem la anul!
Toate bune,
sandy
Am luat la cunostinta si regret ca nu puteti participa.Multumim de urari.
Postat 22 November 2007 - 10:44 PM
HIND, la 22 Nov 2007, 10:03, a spus:
Eu din vanitate. Pentru vorbele de mai sus vin si pe jos
P.S. in ciuda eforturilor, nr.10 (WSVHF) si nr.19 (Where eagles dare) au sa ramana acasa
Postat 23 November 2007 - 01:10 AM
Titlu: Gabiene, 316BC - Eumene vs. Antigon
Scara: 1:72
Titlu: In nord
Titlu: Luni
Scara: 28 mm
Titlu: De garda
Scara: 28 mm
Titlu: Batalia de la Podul Moose
Titlu: In padure
Titlu: Cavaler francez
Scara: 1:16
Dupa o ora si ceva de sfortari:
Acum ma duc sa imi fac eu bagajul.
Postat 25 November 2007 - 08:47 PM
Dupa un mic dejun copios ne-am apucat de treaba, ca doar pentru asta ne-am dus acolo.Bineinteles ca l-am lasat doar pe organizator sa faca toata treaba ca doar de asta este organizator . Baietii din Cluj si Deva au venit si ei si cu totii ne-am pus pe treaba.
Ardelenii ne-au aratat ca tot Ardealul e fruntea si ne-au facut niste wash cu apa de gura modelistica.Incet, incet expozitia incepe sa prinda forma.In timp ce aranjam vitrinele Paul(Harmann-Ace) vine alergind sa ne arate un mg-42.
Si dupa ce toti am muncit din greu, gazda noastra ne-a incolonat si ne-a dus la masa, dar aici surpriza l-am surprins luind spaga pt a aseza machetele unora mai in fata.Alexie se face ca nu vede, el fiind unul dintre cei care a dat spaga.Continuarea mai tirziu ...
Postat 25 November 2007 - 09:02 PM
Postat 25 November 2007 - 09:45 PM
Deci cum ziceam am descoperit misterul Mig-ului, cred ca daca mai stateam nitel descopeream si misterul Elodiei nu de alta dar s-ar termina si serialul de la Otv. Am uitat sa va zic OZN-ul avea motor gravitational, combustibilul se ducea pe git.
LA MULTI ANI, multa sanatae si tot ce va doriti pentru Ovidiu si Virusu. Dupa seara precedenta Crios si Ovidiu vor sa ne impuste, dar Alexie ia pozitie de drepti si impreuna cu laure si sotia lui marhaba pe post de Ecaterina Teodoroiu opunem rezistenta.
Oamenii de la muzeu au fost destul de draguti sa ne lase sa pozam cu exponatele.
Distractia s-a terminat si acum revenim la treburile noastre, respectiv machete...
Aceasta postare a fost editata de laure: 25 November 2007 - 09:31 PM