MiG-23 MLD kitul de la Zvezda 1/72
Postat 28 August 2007 - 12:56 PM
AJUTOOOOOR!!!!!!!
Tocmai mi-a venit mig-ul 23 si astia de la zvezda nu s-au gandit si ei sa puna in cutie intstructiunile de asamblare si e plin de piese, piesute minuscule
Daca are cineva vre-o instructiune de asamblare sau ceva asemanator......v-as ruga sa o vad si eu
Tocmai mi-a venit mig-ul 23 si astia de la zvezda nu s-au gandit si ei sa puna in cutie intstructiunile de asamblare si e plin de piese, piesute minuscule
Daca are cineva vre-o instructiune de asamblare sau ceva asemanator......v-as ruga sa o vad si eu
Postat 30 August 2007 - 12:14 PM
Postat 30 August 2007 - 02:29 PM
bun, mersi, mam lamurit, mai putin o chestie: contraderiva
Sunt acolo cateva poze cu un 23 in zbor dar singura clara prezinta un aparat vopsit in culoarea alba. Are cineva o poza clara cu contraderiva unui 23 vopsit in culori verde-brun, sau la toate aparatele este vopsita la fel?
Sunt acolo cateva poze cu un 23 in zbor dar singura clara prezinta un aparat vopsit in culoarea alba. Are cineva o poza clara cu contraderiva unui 23 vopsit in culori verde-brun, sau la toate aparatele este vopsita la fel?
Postat 30 August 2007 - 02:53 PM
Contraderiva ar trebui sa fie in culoarea intradosului, mai putin bordul ei de atac si un panou pe partea mobila, care fiind carenaje dielectrice, erau vopsite de obicei in aceeasi culoare cu carenajele de la virful derivei (sau radom...desi la radom nu intotdeauna era cazul)
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 30 August 2007 - 02:55 PM
Postat 30 August 2007 - 02:56 PM