Forum Machete,Modelism,Hobby: Stug III G - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Stug III G Scara 1/72

#21 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 28 August 2007 - 10:48 AM

Ce mai faceti Dl.Cata?
Strasnica realizare!Si ce e mai strasnic e ca e 1/72!Si mie imi plac senilele...au iesit mai bine ca 1/35-urile mele.Much to learn...(De data viitoare friul si-am scapat :whistle: )

Aceasta postare a fost editata de tomapaul: 28 August 2007 - 10:49 AM

#22 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Grup: Members
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 28 August 2007 - 08:27 PM

Frate BlueMax nu mai stiam de la ce firma e teava ca a fost de CADO si am obiceiul de a nu pastra toate hartiutele si pliculetele, (din cauza ca nu mai am loc in cutii :-o ). Dar noroc cu Dragos. :whistle:

Cat despre senila, pentru fratii care nu stiu cum se face, trebuie sa zic ca nu e nimic de stiut, pur si simplu: faci semne unde vin rolele, indoi cu degetele senila in directiile care reproduc caderea sa si: Gata. singurul lucru important este sa faci acele semne, daca nu le vei face, va trebuii indoita senila inca o data, astfel se va rupe pe la unele parti. Aceasta gresala se vede si in pozele mele. ;-)

@ Dani si Dany care faceti aceeasi masinarie: puteti pune si voi consturctia tot aici, caci e acelasi subiect. Despre poza, se pot vedea multe, dar trebuie o poza mai mare. Despre unghiuri si inclinatii este doar alegerea vastra cum le faceti, deoarece exista o singura foto.

@ Dragos: in mod clar "obsesivul" tau e mai tare ca al meu ! Acum cand am mai cautat am descoperit ca acea prindere exista, dar era nituita de buza de la aripa si nu era prinsa pe aripa ca si celelalte surate. Se remediaza inainte de vopsire. :-P

@ tomapaul: "Friul" sau "Karaya" sa vezi acolo munca! Nimic simplu ca la senila din stiren! :-o

#23 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 28 August 2007 - 08:52 PM

Din pacate am avut de lipit fiecare bucatica ca aici ... bleah!!!Am rabdare dar nici asa(M-a depasit total).Plus ca rasina trebuia prelucrata bucatica cu bucatica si tot am renuntat unde nu era chiar nevoie.
Gata cu offtpic-ul.

Citeaza

intreg modelul fiind inepenit la premontaj cu Humbrol Maskol

Cum vine asta...Am o idee dar mai bine intreb.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 10047313z_367x480.jpg

Aceasta postare a fost editata de tomapaul: 28 August 2007 - 08:53 PM

#24 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 29 August 2007 - 12:14 AM

Din pacate eu am renuntat de mult la proiect...m-am apucat de vreo 12 kituri si nu reusesc sa mai finalizez niciunul :-D .Spor in continuare!

#25 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4851
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 31 August 2007 - 09:07 PM

Ei si eu care ma gandeam sa-l rog pe Dani sa tina el "frontul" pana mai ajung si eu . Eu nu am renuntat la proiect , insa trebuie sa-l aman din lipsa de "pese"(. Stug-ul 3 de la Revell pentru a copia cateva detalii, teava tun , piese de interior - doresc sa-l reprezint cu trapele deschise ). Pe mine m-a incantat in primul rand forma iesita din comun (eu zic unica ,un soi de combinatie intre un Jagdpz4 si un Stug ).Apoi ,pe langa camo-ul "tarziu", e compozitia .Dar ... v-a mai trece oaresce timp .Multumesc ,CATA de invitatie si imi pare rau ca trebuie sa zic "pas"deocamdata. Apropos , Dani ,te rog , nu pui mai multe fotografii cu modelul tau ? In special ,m-ar interesa lateralul si spatele . Ps. Inca o fotografie cu acel Stug . Mai cunoasteti si altele inafara de cele doua ?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Stug2___45cech.jpg

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi