Va multumesc pentru primire si pentru sfaturile date

.
Citeaza
Vopsirea este realizate cu pensula ?
Da, am vopsit cu pensula, in general de 2-3 ori, pt ca nu ma multumea rezultatul. Adica acceptabil privind de la distanta
Citeaza
Postamentul pare sa fie ipsos cu contur neregulat ce se "odihneste pe un burete?
Postamentul este un burete intr-adevar. Probabil ca este foarte nepotrivit.

Normal trebuia ceva rezistent la indoire. Speranta mea este ca odata intarit relieful sa fixeze cat de cat si buretele. Daca nu sta il detasez. :hammer:
Relieful este facut din aracet cu servetele si apa. Pentru a grabi finalizarea, sa nu mai astept uscarea si apoi lipirea ierbii, am adaugat vopsea maronie, pentru culoarea pamantului (care nu a iesit cum trebuie

), si astfel am putut presara iarba direct peste relieful lipicios. Soldateii au fost plantati tot atunci.
Metoda nu este cea mai buna in niciun caz ... dar e foarte rapida pentru incepatorii ca mine, fara rabdare.
Citeaza
Nu face noroiul "maro" din cauza ca "stie toata lumea ca noroiul e maro
O sa incerc sa studiez problema. Noroiul nu arata cum mi-a iesit mie. Daca ne gandim ca e un pamant lutos, cu argila si rosiatic din nu stiu ce motive ale compozitiei solului .... merge :hammer:
O sa fac treaba cu hartia. Dar iarba se poate vopsi si altfel decat cu aerograful ? Aerograful este marea mea teama, ca achizitie si folosire. O enigma.
Citeaza
baga noroiul in crestaturile rotii
Chestia aia ma deranjeaza pana si pe mine... :-x
Citeaza
Aracet ... apa ... hartie .... si vopsea.
Citeaza
Mie cel mai mult imi place potai
Si mie imi place. Prima oara o vopsisem bine ... dar am avut proasta idee sa o retusez si am stricat-o
Mai am un avionas facut tot ieri, poate pun foto astazi, chiar daca este foarte simpla ideea dioramei.