Forum Machete,Modelism,Hobby: Revell UH-60A 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Revell UH-60A 1/72 Caut instructia de asamblare

#1 Useril este offline   AnD200E 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 30-October 06

Postat 22 August 2007 - 02:14 PM

buna tuturor,

am de mai de demult macheta unui elicopter Revell UH-60A Black Hawk in 1/72. Voiam sa ma apuc de ea, dar din pacate in cutie lipsea instructiunea pentru asamblare. Daca cineva are macheta cu pricina - i-asi fi foarte recunoscator daca ar putea sa-mi scaneze Instruction-ul...

merci anticipat!

#2 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 22 August 2007 - 06:41 PM

Kit-ul de Revell este din cate stiu eu identic cu cel de Italeri.Ramane sa-l caut in dulap si sa-l scanez.Singura problema este ca mai dureaza o zi-doua pana-l trimit(din nefericire nu am scanner acasa si nici la lucru).Daca te mai intereseaza si alte planuri de montaj pentru variante de Black Hawk ,pot sa-ti mai ofer 3.Daca vrei poti sa ma contactezi telefonic (0729-292861).

#3 Useril este offline   HIND 

• Membru senior

Postat 28 August 2007 - 10:40 AM

Da-mi te rog adresa de e-mail unde pot sa-ti pun planurile de UH 60 de la Italeri.

#4 Useril este offline   AnD200E 

• Membru deplin
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 30-October 06

Postat 03 September 2007 - 10:44 AM

iti multumesc mult OVIDIU!
vezi te rog PM

si daca am luat vorba de Italeri - in linii generale - cum e calitatea helicopterelor lor? Eu am strins un Apache in 72 de la Italeri si nu prea mi-a placut macheta. Dar am un Sea Hawk in 48 pe care inca nu am apucat sa-l asamblez - dar pare sa fie mai bunisor. De ce intreb - am zarit o taraba intr-un centru comercial unde era o gama larga de helicoptere de la Italeri in scara 72 la pret rezonabil - dar nu am avut posibilitatea sa vad ce e inauntru, caci cutiile sunt sigilate cu pelicula...

merci mult!

#5 Useril este offline   HIND 

• Membru senior

Postat 03 September 2007 - 01:06 PM

Eu sunt colectionar de elicoptere la 1/72 si am cam tot ce s-a gasit pe piata romaneasca si nu numai.O parte sunt ansamblate(vreo 35).Restul(aproximativ 50 - le-am pierdut si numarul)asteapta cuminti sa ies la pensie si sa-mi fac timp de ele.
In general sunt ok cele de la Italeri cu mici specificatii in functie de model.La Apache cea mai mare problema este inversarea senzorilor in turela cu sisteme PNVS din bot.Ce este reprezentat pe stanga ar trebui sa fie pe dreapta si invers.De asemeni,la machetele Italeri ,mai apar probleme de incompatibilitate intre schemele de vopsire de pe cutie si cele de pe prospect dar nu sunt insurmontabile.Cu o documentare de pe internet se poate rezolva totul.Restul de probleme,specifice fiecarui model ,pot fi corectate cu usurinta in functie si de gradul de detaliere pe care-l doresti.La drept vorbind,exceptand machetele pe care le-am ansamblat ,la celelalte nu am stat foarte mult sa le studiez dar putem sa le discutam punctual si daca ai nevoie pot sa te ajut si cu o baza destul de mare de poze si planuri.
Planurile de la Sea Hawk-ul Sh 60B la 1/48 ma intereseaza si pe mine deoarece am achizitionat unul de la Hasegawa(1/72) si la interior este foarte subtire detaliat.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi