Pagina 1 din 1
SdKfz 251 / 1 Hanomag
Postat 22 August 2007 - 06:52 AM
Macheta Zvezda 1:35. Destul de dificila la imbinari - a trebuit chituita destul de mult la partea de blindaj si imbinarea intre sasiu si cutia blindata.
Camuflare - Tank grey peste care am aplicat pete de Dunkel gelb - masina a fost utilizata pe frontul de rasarit. Camuflajul si inmatricularea poate fi vazuta pe coperta cartii SdKfz 251 Hanomag de la Verlinden.
Camuflare - Tank grey peste care am aplicat pete de Dunkel gelb - masina a fost utilizata pe frontul de rasarit. Camuflajul si inmatricularea poate fi vazuta pe coperta cartii SdKfz 251 Hanomag de la Verlinden.
Postat 22 August 2007 - 07:43 AM
Salut. Nu, nu am uitat, pur si simplu nu le-am pus. In cartea tehnica a Hanomag-ului scrie ca tampoanele de cauciuc puteau fi puse sau nu si se recomanda utilizarea lor in mars pe drumuri asfaltate sau pietruite. Se mai recomanda punerea lor in cazul utilizarii masinii in misiuni de recunoastere, pentru a fi mai silentioasa.
Postat 22 August 2007 - 05:42 PM
Poti prezenta o fotografie originala ww2,care sa arate masina fara cauciuc la talpici? pt ca eu nu am vazut asa ceva.Nu este o rautate,sint chiar curios.Si eu sint amator de modele care incalca regulile obisnuite.De ex,aseara,am descoperit cu uimire , in cartea Panzerwrecks 4, o fotografie cu un vehicul Sdkfz234 cu turela de tanc Pz 2 Luchs.
Postat 22 August 2007 - 07:51 PM
danusmaximus, la Aug 22 2007, 05:42 PM, a spus:
Poti prezenta o fotografie originala ww2,care sa arate masina fara cauciuc la talpici? pt ca eu nu am vazut asa ceva.Nu este o rautate,sint chiar curios...
Nici io !
Ma alatur rugamintii lui Danus cel Maximus, caci si io sunt curios !
Citeaza
un vehicul Sdkfz234 cu turela de tanc Pz 2 Luchs.
Pai au incercat chestia asta, caci turela deschisa cu tun de 20mm de la 234/1, era considerata cam penibila si neprotejata, pentru o masina asa de MARE.
De fapt turela de 50mm de la 234/2 "Puma", provine de la un proiect pe sasiu de Pz.II Luchs marit. Doreau sa obtina un tanc usor de cercetare ceva mai bine inarmat, din clasa M24 Chafee sau T70/T80. Fara nicio sansa, nici la acest proiect teuton...
M24 Chafee, era de departe cel mai bengos !
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 22 August 2007 - 07:54 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1