CONCURS VIRTUAL DE MODELISM Romania Pitoreasca
Postat 23 August 2007 - 07:37 PM
cartula, la Aug 23 2007, 02:52 PM, a spus:
alexie, la Aug 20 2007, 11:32 PM, a spus:
3.Mai multe lucrari, mai multe sanse dar lucrarile sa fie incadrabile in categorii diferite
Detaliezi si tu asta, Alexie?
Care sunt categorile?
Un avion civil si unul militar se poate? Ar trebui sa avem o listuta de categorii, sa stim si noi.
si pe linga astea,cind incepe?nu de alta da-mi piere cheful de munca.
Postat 23 August 2007 - 10:52 PM
cartula, la Aug 23 2007, 02:52 PM, a spus:
alexie, la Aug 20 2007, 11:32 PM, a spus:
3.Mai multe lucrari, mai multe sanse dar lucrarile sa fie incadrabile in categorii diferite
Detaliezi si tu asta, Alexie?
Care sunt categorile?
Un avion civil si unul militar se poate? Ar trebui sa avem o listuta de categorii, sa stim si noi.
La ora cand am scris ma gandeam la un maxim per concurent:
- avion
-blindat
-nava
-figurina
- diorama
-vigneta
- struto-camila (SF)
Astept sugestii, propuneri... si chiar listuta cu pricina, ca ar fi de mare ajutor
Postat 24 August 2007 - 01:31 AM
Alexie, :-x deci daca concursul incepe pe 25 sa stii ca daca nu pe 27 atunci sigur pe 28 o sa te trezesti cu mine la usa in Mangalia sa-ti dau cu startu-n cap.
E, sper sa am timp cand vin din concediu.
Ma bag si eu......Ma gandeam sa nu ma oblig spunand si subiectul dar......O sa fie ceva legat de un avion polonez de scoala, folosit de romani.
E, sper sa am timp cand vin din concediu.
Ma bag si eu......Ma gandeam sa nu ma oblig spunand si subiectul dar......O sa fie ceva legat de un avion polonez de scoala, folosit de romani.
Postat 24 August 2007 - 09:37 AM
Nu se poate sa nu ma bag si eu tocmai la concursul lui Alexie...
Intru cu o diorama reprezentand un catun/sat/comuna/oras de granita care s-a impotrivit intrarii bolsevicilor pe teritoriul nostru. Bineinteles, romanasii (multi civili, inclusiv femei/fete/baietei/mamici/tatici/bunici etc) vor fi asistati si coordonati de catre Waffen SS secondati de cativa baieti din Wehrmacht.
Normal in cazul meu, scara dioramei va fi 1/72...
Vor fi cateva ruine, poate si un vehicul si multa figuratie....
Imi place acest concurs, ma obliga sa dau bataie cu o tema care altfel nu ar fi avut prioritate...
Am uitat, titlul dioramei va fi unul de sezon, August 44-Romania....
Intru cu o diorama reprezentand un catun/sat/comuna/oras de granita care s-a impotrivit intrarii bolsevicilor pe teritoriul nostru. Bineinteles, romanasii (multi civili, inclusiv femei/fete/baietei/mamici/tatici/bunici etc) vor fi asistati si coordonati de catre Waffen SS secondati de cativa baieti din Wehrmacht.
Normal in cazul meu, scara dioramei va fi 1/72...
Vor fi cateva ruine, poate si un vehicul si multa figuratie....
Imi place acest concurs, ma obliga sa dau bataie cu o tema care altfel nu ar fi avut prioritate...
Am uitat, titlul dioramei va fi unul de sezon, August 44-Romania....
Postat 24 August 2007 - 09:54 AM
Bravo Alexie, felicitari Imi pare foarte bine ca cineva sa gandit si organizeaza un asemenea concurs, mai ales cu subiectul ROMANIA.
Ma inscriu si eu la acest concurs cu un avion, deocamdata. Aveam de gand o diorama dar imi lipseste un kit de care nu mai pot face rost acum.
SUCCES concurentilor si spor la treaba.
Ma inscriu si eu la acest concurs cu un avion, deocamdata. Aveam de gand o diorama dar imi lipseste un kit de care nu mai pot face rost acum.
SUCCES concurentilor si spor la treaba.
Postat 24 August 2007 - 10:15 AM
Salut,
Intru si eu (sper ca in noiembrie sa fiu in tara toata luna).
1/48 - Mig 3 - Alanger cu insemne romanesti. Cel zburat de Bizu pe post de agresor.
L-am inceput mai demult dar l-am abandonat pentru sunt tot timpul plecat. Sunt la faza de cioplit, taiat, belit... body...
Christian
Intru si eu (sper ca in noiembrie sa fiu in tara toata luna).
1/48 - Mig 3 - Alanger cu insemne romanesti. Cel zburat de Bizu pe post de agresor.
L-am inceput mai demult dar l-am abandonat pentru sunt tot timpul plecat. Sunt la faza de cioplit, taiat, belit... body...
Christian