Intrebare aerograf
Postat 06 September 2007 - 10:36 PM
Ah si mai vroiam sa va intreb de unde pot sa fac rost de sabloane? din celuloid?
si uita-ti asta este una din "lucrari" ...aruncati si voi cu o parere
Postat 06 September 2007 - 10:41 PM
Apropo, stencilurile pentru ce ai desenat tu le-ai facut din hartie goala ? Aa si mai merge sa acoperi foaia cu scotch ... pe ambele parti pentru ca daca acoperi doar pe o parte o sa traga scotchul si o sa "indoaie" foaia pe directia aia ...
Bafta...
Cam asta incerc si eu sa fac ;)) ..
Postat 06 September 2007 - 10:46 PM
Postat 06 September 2007 - 10:49 PM
si m-am obisnuit sa mi le fac singur din carton subtire , si sa stii ca mergeau bine la 2-3 ture dupa care se mai si rupeau , dar de obicei din cauza vopselei se intareau si parca erau plastificate
Aceasta postare a fost editata de cristi: 06 September 2007 - 11:18 PM
Postat 07 September 2007 - 11:49 AM
Eu lucrez de 10 ani cu aerograful si nu cred ca o sa reusesc asa ceva, defat nici nu ma încumet la o asa lucrare.
Postat 07 September 2007 - 12:31 PM
Postat 07 September 2007 - 12:34 PM
dap sunt cam disperat, stau de dimineatza de la 10 pana seara pe la vreo 8 si exersez , ca-mi place la nebuie sa lucrez cu aerograful, si abia astept sa ma bag si la vopsea pe metal :hammer:
dati-mi si mie cateva nume de fabricanti de vopsele, care pot fi folosite la aerograf fara un pericol de infundare a acestuia prea mare, pe care sa le pot gasi mai in toata magazinele de la noi, va rog eu mult , dau o bere
Postat 07 September 2007 - 04:21 PM
Toate vopselele pot infunda aerograful, din motive clare: vopseaua se mai si depune. Ideala ar fi sa folosesti emailuri care nu se depun asa repede. Dar se usuca mai greu decat acrilicele.
Acrilicele se usuca repede (deja nu e bine pentru duze), se dau bine dar se depun in draci pe aerograf.
Sugestie 1: emailuri Maimeri de la magazinele de arte plastice...merg bine si au cutiile putin mai mari ca alea de la Revell...
Poti da catre beri vrei, ideea ar fi sa mai iesi si din casa sa te vezi cu oamenii
Deci, daca imi spui ce vrei sa vopsesti iti zic ce sa iti iei (si ce sa nu iti iei)
Sugestie 2: I-ati un spray cu lichid de curatat carburatoare auto! iti curata aerograful de orice vopsea in 5 minute si il face bec!!!!
Daca vrei sa vopsesti metale, in lumea auto-moto se lucreaza cu asa ceva
http://www.houseofko...m/hok/index.jsp
si am inteles ca sunt cei mai tari....
Da' la noi inca nu a adus nimeni asa ceva...
Postat 07 September 2007 - 07:21 PM
Citeaza
Citeaza
Postat 08 September 2007 - 08:18 AM
ah si de iesit din casa, eu ies , chiar destul de des dar nu prea am cu cine sa ma intalnesc, care sa se priceapa la asa ceva, eu sunt din Barlad, stie careva din voi pe unde e?
ok, deci vopsele MAIMERI, un spray cu lichid de curatat carburatoare, si binecunoscutele vopsele HOUSEOFKOLOR, de care stiam si eu , si stiam ca de gasit si la noi in frumoasa si mioritica Romanie , mai deloc
multumesc mult pentru sugestii
Aceasta postare a fost editata de cristi: 08 September 2007 - 08:20 AM
Postat 08 September 2007 - 10:13 AM
daca vreti am poze de aproape 100 de ani,pentru cei interesati, e unul din cele mai vechi orase din tara
Aceasta postare a fost editata de cristi: 08 September 2007 - 10:36 AM
Postat 09 September 2007 - 07:26 PM
Zetu e bucurestean ca si mine.
NUmarul il ai pe PM-ul care ti l-am dat mai demult.