Forum Machete,Modelism,Hobby: Intrebare aerograf - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare aerograf

#41 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 02-September 07

Postat 06 September 2007 - 10:36 PM

am incercat, si a mers destul de bine, e adevarat cam "scuipa" , dar merge destul de bine, am facut chiar si doua "desene". ;-) dar inca mai exersez, deocamdata numai cu trei culori, Rosu, Negru si Albastru , dar merge destul de binisor...pentru numai 4 zile de activitate ;-) ...zic si eu ca sa ma aflu in treaba :-D ...
Ah si mai vroiam sa va intreb de unde pot sa fac rost de sabloane? din celuloid?

si uita-ti asta este una din "lucrari" ...aruncati si voi cu o parere :-DImagine postata

#42 Useril este offline   Alecu 

• Membru senior
  • Postari: 216
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 06 September 2007 - 10:41 PM

Pai poti sa ti le faci tu. Scoti la imprimanta desenul apoi mergi la un centru de plastifiere si iti plastifiezi foaia si cu o lama, sau cutite de modelism (ca tot e de "dastea" forumul :-D ) iti decupezi ceea ce vrei sa iasa ;-) .

Apropo, stencilurile pentru ce ai desenat tu le-ai facut din hartie goala ? Aa si mai merge sa acoperi foaia cu scotch ... pe ambele parti pentru ca daca acoperi doar pe o parte o sa traga scotchul si o sa "indoaie" foaia pe directia aia ...

Bafta...

Cam asta incerc si eu sa fac ;)) ..

#43 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 06 September 2007 - 10:46 PM

da uite ca la asta nu m-am gandit...inainte sa deschid gura :-D , nu's de hartie ci din dosar de carton :-? , dar stii care e problema cu scosul la imprimanta ? ca nu imi iese rezolutia buna , si la unele dintre ele (ca am o groaza in calcuator :hammer: )nu se vad prea bine , (adica sa fiu capabil sa le decupez) detaliile

#44 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 06 September 2007 - 10:49 PM

am o mica experienta (cat de cat) la sabloane ca ma ocupam inainte cu grafitti-urile, si cu tag-urile, (dar m-am lasat, datorita unor vecini "curiosi")
si m-am obisnuit sa mi le fac singur din carton subtire , si sa stii ca mergeau bine la 2-3 ture dupa care se mai si rupeau , dar de obicei din cauza vopselei se intareau si parca erau plastificate

Aceasta postare a fost editata de cristi: 06 September 2007 - 11:18 PM

#45 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 06 September 2007 - 11:04 PM

Da Z-Mare , am citit, aproape ca o stiu pe de rost, multumesc mult!!! :-D ;-) :-D

#46 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12673
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 07 September 2007 - 10:57 AM

Citeaza

si uita-ti asta este una din "lucrari" ...aruncati si voi cu o parere
Sa inteleg ca e facuta de tine????

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 05_09_07_133927.jpg

#47 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 07 September 2007 - 11:09 AM

da e facuta de mine, eu ma numesc Cristi Vasilache , si aia e semnatura mea, eu pana acuma am lucrat in ulei, faceam tablouri si de atunci ma semnez pe toate lucrarile indiferent ca's cu pensula sau aerograful, vrei sa-ti arat poze cu semnatura mea? :-x

#48 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 07 September 2007 - 11:16 AM

daca da, da-mi ID-ul tau
si iti trimit pozele mai repede decat sa le pun pe forum :-D ;-)

Aceasta postare a fost editata de cristi: 07 September 2007 - 11:39 AM

#49 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 07 September 2007 - 11:47 AM

in alta ordine de idei, merge sa-mi fac sabloane din foaie de radiografie?

#50 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 07 September 2007 - 11:49 AM

Usurel Cristi, nu te infierbinta! Din postarile tale am inteles ca esti novice in ale aerografului, nu stii o gramada de lucruri despre folosirea lui, ori daca asta e prima ta lucrare cu aerograful....ai telent cu carul! Jos palaria!
Eu lucrez de 10 ani cu aerograful si nu cred ca o sa reusesc asa ceva, defat nici nu ma încumet la o asa lucrare.

#51 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 07 September 2007 - 12:31 PM

uite Z-mare, pentru tine :-D http://www.fileden.com/files/2006/8/26/186...9-07_120359.jpg

#52 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 07 September 2007 - 12:34 PM

multumesc mult :-D , dap lucrez cu aerograful abia de vreo 4 zile, si am mai facut o lucrare , dupa parerea mea a iesit mai bine decat asta , dar am dat cu cerneala albastra pe deasupra si s-a inchis cam tare ;-)

dap sunt cam disperat, stau de dimineatza de la 10 pana seara pe la vreo 8 si exersez ;-) , ca-mi place la nebuie sa lucrez cu aerograful, si abia astept sa ma bag si la vopsea pe metal :hammer:

dati-mi si mie cateva nume de fabricanti de vopsele, care pot fi folosite la aerograf fara un pericol de infundare a acestuia prea mare, pe care sa le pot gasi mai in toata magazinele de la noi, va rog eu mult , dau o bere :-D

#53 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 07 September 2007 - 02:03 PM

Am si eu o raugaminte, tizule!
Nu mai scrie mesj dupa mesaj ca la intervalul ala de 10 minute ai posibilitatea sa-ti reeditezi postarea daca n-a mai scris nimeni dupa tine.

Bafta!

#54 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 07 September 2007 - 04:21 PM

Eu m-am mai oferit sa te ajut, dar probabil ca nu ai prea mare nevoie, altfel m-ai fi sunat pana acum!!! :-D

Toate vopselele pot infunda aerograful, din motive clare: vopseaua se mai si depune. Ideala ar fi sa folosesti emailuri care nu se depun asa repede. Dar se usuca mai greu decat acrilicele.

Acrilicele se usuca repede (deja nu e bine pentru duze), se dau bine dar se depun in draci pe aerograf.

Sugestie 1: emailuri Maimeri de la magazinele de arte plastice...merg bine si au cutiile putin mai mari ca alea de la Revell...

Poti da catre beri vrei, ideea ar fi sa mai iesi si din casa sa te vezi cu oamenii :-D

Deci, daca imi spui ce vrei sa vopsesti iti zic ce sa iti iei (si ce sa nu iti iei)

Sugestie 2: I-ati un spray cu lichid de curatat carburatoare auto! iti curata aerograful de orice vopsea in 5 minute si il face bec!!!!

Daca vrei sa vopsesti metale, in lumea auto-moto se lucreaza cu asa ceva

http://www.houseofko...m/hok/index.jsp

si am inteles ca sunt cei mai tari.... ;-)

Da' la noi inca nu a adus nimeni asa ceva... ;-)

#55 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 07 September 2007 - 07:21 PM

Citeaza

dap lucrez cu aerograful abia de vreo 4 zile
Daca dupa patru zile de lucrat cu aerograful ai reusit sa faci asa ceva....no comment, ai talent baiete! Tine-o tot asa!

Citeaza

dati-mi si mie cateva nume de fabricanti de vopsele
Eu nu am folosit niciodata, dar am vazut lucruri foarte frumoase facute cu vopsea Dyo email, procurata de la Bricostore.

#56 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 08 September 2007 - 08:18 AM

ok, ma scuzati am inteles :roll: , FLYBOY care e numarul tau?
ah si de iesit din casa, eu ies :bang: , chiar destul de des dar nu prea am cu cine sa ma intalnesc, care sa se priceapa la asa ceva, eu sunt din Barlad, stie careva din voi pe unde e? :bang::bang:

ok, deci vopsele MAIMERI, un spray cu lichid de curatat carburatoare, si binecunoscutele vopsele HOUSEOFKOLOR, de care stiam si eu :bang: , si stiam ca de gasit si la noi in frumoasa si mioritica Romanie , mai deloc

multumesc mult pentru sugestii :bang: :bang: :bang: :bang:

Aceasta postare a fost editata de cristi: 08 September 2007 - 08:20 AM

#57 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 08 September 2007 - 10:03 AM

Citeaza

sunt din Barlad, stie careva din voi pe unde e
Io, io, spun io: e in Brazilia! :bang:
Mai e gradina zoologica?

#58 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 08 September 2007 - 10:13 AM

:bang: :bang: :bang: nu e chiar in brazilia, dar tot mai "retras", e in Moldova, nu aia cu capitala la Chisinau, dar aia din care face parte si Iasiul, cam la 120 de km de Iasi, in judetul Vaslui, un oras nu prea mare(Barlad), dar destul de vechi cam vreo 900 de ani, :bang:

daca vreti am poze de aproape 100 de ani,pentru cei interesati, e unul din cele mai vechi orase din tara

Aceasta postare a fost editata de cristi: 08 September 2007 - 10:36 AM

#59 Useril este offline   cristi 

• Membru deplin

Postat 09 September 2007 - 07:06 PM

da mai este, desi nu e intr-o stare foarte buna adica sa aiba multi vizitatori si sa fie peste tot numai floricele si animale fericite, inca se tine cat de cat bine...dar tu de unde esti Z-mare?

#60 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 09 September 2007 - 07:26 PM

Auzi da' la teatru Victor Ion Popa ce mai joaca? Si mi-aduc aminte de o discoteca rock, tot acolo, cu iesire in parc.... :bang: Frumusel oras, chiar mai frumos decat capitala de judet...:bang: Au reparat drumul spre Murgeni?

Zetu e bucurestean ca si mine.

NUmarul il ai pe PM-ul care ti l-am dat mai demult.

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi