Intrebare aerograf
Postat 25 August 2007 - 01:37 PM
Postat 25 August 2007 - 04:54 PM
Citeaza
(vezi si http://www.cartula.net/smartsection.item.2...i-comprese.html )
Citeaza
Citeaza
Citeaza
Postat 25 August 2007 - 10:27 PM
Nu de alta dar cel de frigider se incalzeste FFFFF repede si eu am nevoie sa desenez mai mult pentru ca am inceput sa vopsesc si chestii de genu asta (biciclete, motociclete etc.) si as avea nevoie sa mearga ceva mai mult timp (nu 30min si sa nu poti sa pui mana pe el ...).
Si n-am zis ca "bigger is better" am zis doar, gandindu-ma ca e profesional, ar merge mai bine ...
Bafta
Aceasta postare a fost editata de alecu_ultras06: 25 August 2007 - 10:28 PM
Postat 25 August 2007 - 11:00 PM
Am fost azi la Hornbach sa imi iau masca de vopsitorie ca nu se mai putea si acolo am vazut regulatoare de presiune cu filtre capcana de ulei.
Deci pengtru cine doreste, oricum magazinul ala e mai bine dotat cu scule decat Praktiker si Brico...si are chiar si toata seria de Proxoane
Postat 25 August 2007 - 11:34 PM
Marfa dupa cum spuneam, gasiti destule chestii misto la capitolul scule, inclusiv clemele alea minune ale lui Zetu'...
Despre Proxxon, am ramas complet afis cand am vazut ce au aia de vanzare acolo.
Gata cu off-topicu'. Maine va pun si eu pozele cu casca mea...
Postat 28 August 2007 - 01:07 AM
Unii dintre voi o stiti ca am cumparat-o acum un an la zilele lu' MMN (la fel de entuziaste ca si alea de anul ista).
Distractia a inceput sambata seara cand am bagat flexul cu perie cupa in functiune si in 45 de minute nu mai avea nici mama vopselei pe ea...partea proasta e ca niturile sunt din aluminiu si daca nu beleshti okii, ramai cu casca belita de captuseala
si de sus...
apoi am degresat-o si i-am dat un grund alb (Tamiya ce pele...rina mea) dar data viitoare imi iau altceva ca nu am bani sa dau pe grund atat de mult, si chiar nu are rost sa fie ceva fitos
Asta seara, am inceput sa o vopsesc de baza, si am dat un X-1, ca sa ma linistesc de tot, intr-un strat.....acrilic....Tamiya again ca altceva nu aveam in casa
Decocamdata atat cu asta metalica....sa vedem ce idei imi vin.
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 28 August 2007 - 01:14 AM
Postat 28 August 2007 - 01:12 AM
Pe la final se vad si testele de tipar...
Open season la rosii si oua clocite fratilor. Cosminalex, poate apucam sa vorbim
Postat 30 August 2007 - 10:21 AM
Postat 02 September 2007 - 12:14 PM
Postat 02 September 2007 - 07:31 PM
Daca uiti sa postezi ceva la o interventie, folosind tasta EDIT, poti interveni, in curs de o ora (admin, am zis bine??? :-? )de la prima postare, de cite ori doresti! Nu este nevoie sa deschizi o alta pagina.
Pentru intrebari personale ai, pentu fiecare utilizator de pe forum, tasta PM. In acest mod poti trimite mesaje personale.
Aerograful este facut sa utilizeze vopsele cu viscozitate si granulatie mica. Deci poti folosi oprice vopsele de acest tip: tusuri, acuarele, emailuri, acrilice, duco. Nu se pot folosi uleiuri, guase. Pentru dilutie nu se poate da o reteta fixa. Dilutia depinde de viscozitatea initiala a vopselii, tipul ei etc. Orientativ, ea merge intre 1/3 si 3/1, raport vopsea/diluant. Tot orientativ vopseaua pentru aerogarf trebuie sa aiba consistenta laptelui.
Citeaza
Si...bun venit printre noi!
Postat 03 September 2007 - 11:41 AM
Aici trebuie sa isi dea cu parerea un veteran, eu personal nu asi recomanda insa n-am vechimea necesara sa-mi dau cu parerea.
Bafta