Forum Machete,Modelism,Hobby: Unde as putea vinde? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Unde as putea vinde? machete facute spre vanzare

#41 Useril este offline   AlexGiuglea 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 419
  • Inregistrat: 29-April 06

Postat 23 August 2007 - 10:18 AM

Flyboy, la Aug 23 2007, 09:23 AM, a spus:

Cassin eu am alta sugestie! :-P

Ar trebui lasat aici ca sa vedem ce patesc unii de genul asta, vorba lui Viper:

Citeaza

...daca tot intru in casa cuiva, macar sa ma sterg pe picioare daca nu sa ma descalt...

si cu proxima ocazie cand cineva mai "exhibiteaza" atitudini similare sa il trimitem la topic :whistle:

Ce zici Gabi, nu ar merita de pus pinned pe undeva sa il vada cine vrea? Ceva similar capului expus in teapa la poarta cetatii :-o

DA ! Nu e chiar atat de rea ideea ! ;-)

#42 Useril este offline   kamikaze 

• Membru senior
  • Postari: 308
  • Inregistrat: 28-September 05
  • Interests:Prea multe... prea putin timp

Postat 23 August 2007 - 10:58 AM

curec_christian, la Aug 23 2007, 10:50 AM, a spus:

Nu stiu daca ar trebui sa dam cuiva ban pentru ca e obisnuit sa se exprime ca pe alte forumuri cu o populatie mult mai numeroasa decit acesta.
Poate omul intelege si isi corecteaza vocabularul ... si atitudinea.

De cand s-a deschis acest topic, cred ca avea tot timpul din lume sa inteleaga si sa-si corecteze limbajul....nu crezi? Iar faptul ca nu m-am agitat deloc cand mi-am luat-o de la acest individ, a fost, pe langa inerenta ignorare, si o farama de speranta ca poate totusi isi va reveni..... dar , dupa cum se vede, cred ca-si merita locul de "onoare" la poarta cetatii ... :whistle:

#43 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 23 August 2007 - 11:19 AM

E un individ inteles gresit: nu vrea modelism, vrea bani, si asta a facut cunoscut din primul post. E greu de crezut ca folosind aroganta iti vor iesi machete bune... totusi sper sa vad in viitor articolele lui despre cum se fac bani gramada din machetism si modelism, pe banda rulanta, fara experienta. Limbajul folosit este clar in concordanta cu ceea ce gandeste despre el si "fraierii care nu-l intelege" ce se constituie in lumea inconjuratoare.
Am citit tot topicul de la inceput si eram hotarat sa nu postez, insa omul acesta imi aduce aminte de altcineva cu acelasi pronuntat caracter pro. Pacat ca nu il duce mintea sa-si dea seama ca nu e pe tarlaua lui, ci pe a tuturor, unde daca faci mizerie, ajungi cu nasul in ea.
Nu stiu cum functioneaza interzicerile astea, insa as fi tare curios daca poate sa citeasca ce i-am scris aici. In caz ca are dubii la comentariul meu despre el, il informez ca asta e meseria mea de 3 ani: sa vorbesc cu oamenii si sa ma folosesc de ceea ce gandesc (vor), ca sa ii ajut; sper ca totusi o sa intelegi ca ai gresit din prima zi in care ai gandit ca poti sa te impui intre literati cu motostivuitorul.

"Omul literat este acela a căruia meserie īl īndatorează a cultiva a sa minte spre a putea spori cunoştinţa altora."

#44 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 23 August 2007 - 11:47 AM

Forumul asta este asa cum este datorita celor care-l administreaza (in primul rind). Asa ca e simplu. Ca sa ramina asa cum este nu trebuie decit sa faca ce-au facut si pina acum. Cu succes.

#45 Userul este online   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 23 August 2007 - 11:51 AM

Citeaza

Nu stiu daca ar trebui sa dam cuiva ban pentru ca e obisnuit sa se exprime ca pe alte forumuri cu o populatie mult mai numeroasa decit acesta.
Poate omul intelege si isi corecteaza vocabularul ... si atitudinea.
Christian, aparent ai dreptate, dar... Pentru ca exista si un "dar". Mai "misun" si pe alte forum-uri si ce-mi vad ochii (era sa zic urechile)... ma crucesc! (nu pun la socoteala gramatica, ea este ca si inexistenta!) Din pacate, unii cred ca asa se poarta discutiile peste tot. Tot din pacte, nu!
Mai rau este ca daca le atragi atentia ca au gresit, in loc sa mediteze citeva secunde la cele intimplate, sar "la bataie". E mai simplu! Si e mai cool!

#46 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 23 August 2007 - 12:47 PM

Capul expus la poarta cetatii pute si mirosul lui deranjeaza. Iar daca cei din cetate sunt baieti cuminti nu are sens sa-i pedepsesti punandu-i sa suporte miresmele tradatorilor. Dupa rahat se trage apa, nu ti-l expui la poarta.

#47 Useril este offline   AlexGiuglea 

• Membru senior

Postat 23 August 2007 - 01:05 PM

OlafTheViking, la Aug 23 2007, 12:47 PM, a spus:

Capul expus la poarta cetatii pute si mirosul lui deranjeaza. Iar daca cei din cetate sunt baieti cuminti nu are sens sa-i pedepsesti punandu-i sa suporte miresmele tradatorilor. Dupa rahat se trage apa, nu ti-l expui la poarta.

:whistle: :-o ;-) Raman la ideea lui Flyboy cu pinned dar ... acum nici barbari sa nu fim :-P :-o :lol: :lol: :lol: .

Note : No offence here. :lol: :lol: :lol:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: mar_conan_01us_gross.jpg

Aceasta postare a fost editata de AlexGiuglea: 23 August 2007 - 01:06 PM

#48 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 23 August 2007 - 04:53 PM

Personajul e unul fara minte si probabil ca la varsta cand crede ca e mare si tare.
Imi pare rau pentru el ca s-a nascut sa traiasca in secolul asta cu care are oarece incompatibilitati. Nu multe! Una singura!
@alexz_tl ca tot te crezi tare destept, hai sa-ti traduc:

Citeaza

ai avut marea sansa sa fie Cartula cu un minut mai rapid decat mine ca pana puteai sa mai scri uitai deja si care este denumirea forumului
inseamna ca daca apucam eu sa te altoiesc nu mai scuipai tu acum in stanga si in dreapta ca un d'ala ... (de mi-ai aratat tu pe PM) ce esti.
Ai o problema majora mesterica si nu cred ca e printre noi careva sa te poata ajuta.
La cat de tare esti ... iti trebuie ajutor de specialitate.

Bafta!

#49 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 23 August 2007 - 05:27 PM

Inca astept un anunt oficial din partea lui Cartula.

#50 Useril este offline   AlexGiuglea 

• Membru senior

Postat 23 August 2007 - 05:31 PM

OlafTheViking, la Aug 23 2007, 05:27 PM, a spus:

Inca astept un anunt oficial din partea lui Cartula.

Sub alexz_tz scrie "Group : banned", dar nu stiu daca definitiv sau nu ... :-? .

Aceasta postare a fost editata de AlexGiuglea: 23 August 2007 - 05:32 PM

#51 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 23 August 2007 - 05:41 PM

AlexGiuglea, la Aug 23 2007, 06:31 PM, a spus:

Sub alexz_tz scrie "Group : banned", dar nu stiu daca definitiv sau nu ... :-? .

Daca a trimis PM injurios catre crios eu zic ca definitiv
Zau ca nu pierdem nimic.
Si topicul sters. Olaf are dreptate cu "trasul apei".

#52 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 23 August 2007 - 05:52 PM

Blue-Max, la Aug 23 2007, 05:41 PM, a spus:

Daca a trimis PM injurios catre crios ...

Dar, Cristi, nu e un PM injurios!
S-a pus si omul poza bust in antetul mesajului.

Bafta!

#53 Useril este offline   AlexGiuglea 

• Membru senior

Postat 23 August 2007 - 06:26 PM

Blue-Max, la Aug 23 2007, 05:41 PM, a spus:

Zau ca nu pierdem nimic.

Pierdem fun-ul :whistle: :-o ;-) :-P :-o .

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi