Dragi Frati Administratori, nu sunt deloc bucuros sa spun ca... io-te am fost un fel de "Casandra", cand am zis ce-am zis, in postarea-mi stearsa de la primul incident.
Este clar, acest flacaias manevreaza ca un elefant intr-o vitrina de portelanuri, in acest forum.
Io nu zic ca trebe sa transformam "cartula.net" intr-o manastire de maici, dar nici nu trebe sa permitem sa devina asemanator locului de langa tomberonul de gunoi din dosul blocului, patria sfanta a "baietzashilor plini de respekt" .
Cum scriam in respectiva defuncta postare... sugerez MASURI RADICALE !
Citeaza
Da, deci, va rog frumos sa ma scuzati domnilor, am vorbit foarte urat si imi cer scuze daca v-am jignit.... smiles-laugh.gif Sa fim seriosi smiles-laugh.gif smiles-laugh.gif smiles-laugh.gif cine sa-si ceara scuze mai???? Eu????!!!! smiles-laugh.gif smiles-laugh.gif smiles-laugh.gif Mai deci eu nu am de ce sa imi cer scuze....chiar nu am...nu regret nimic din ce am spus. Si cu chestia aia ca am avut norocul ca a fost cartula mai rapid decat tine si ca uitam deja si care este denumirea forumului nu am inteles ce ai vrut sa spui...dar in fine esti tu mosu ala destept...;)
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 23 August 2007 - 06:35 AM