Forum Machete,Modelism,Hobby: Unde as putea vinde? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Unde as putea vinde? machete facute spre vanzare

#21 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 20 August 2007 - 08:33 PM

Prima data cand am incaput sa ma uit pe acest forum am ramas stupefiat de corectitudinea,fratia si buna purtare a forumistilor(eu fiind obisnuit cu forumul ComputerGames...(nu stiu daca am voie, daca nu sa se stearga).
Imi pare rau sa vad ca sunt si aici prezenti useri care se enerveaza si sar calul.

Apropo eu am vandut un tanc 1/48 si am luat 70ron(vopsit cu pensula si buretele) pe respectivul site.L-am vandut pentru ca am trecut la ceva mai bun si mai mare :)
Daca era sa-l vand pentru profit mai bine ma apucam sa fac altceva :lol: (eu unul)

Cat despre unde?Eu zic ca machetele ce apar in jocuri prind bine la forumurile pentru jocuri(tancuri/soldati/figurine warhammer).Restul nu stiu.

#22 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 20 August 2007 - 08:36 PM

alexz_tl, la Aug 20 2007, 05:52 PM, a spus:

Dap...am zis si eu o denumire de lampa si gata...mi-ati dat suspend 3 zile :-x ...la astilalti care au spus si ei denumiri de lampe, si inca au spus mai multe, de ce nu le dati suspend??? :-? Ii spuneam si eu lui kamicazatu ala ce lampa lui nu intelege...atat i-am spus...dak si asta e injuratura...sa-mi bag lampa in priza :lol:

Denumirea aia pe care ai folosito nu era de lampa de televizor ci de lampa de imagine proasta. Adica de proasta ta imagine si in principiu ai avut marea sansa sa fie Cartula cu un minut mai rapid decat mine ca pana puteai sa mai scri uitai deja si care este denumirea forumului.
Daca vrei sa continui sa fi coleg si prieten cu noi pe acest forum fi foarte atent la limbajul pe care il folosesti indiferent de situatie, daca nu ... sanatate la neamuri. Iti atrag atentia ca in momentul in care scri aici esti defapt in public si ca forumul nu este cu circuit inchis ci vizibil si citibil de catre toti vorbitorii de limba romana de pe intreg globul si limbajul pe care il folosesti nu da o pata proasta pe obrazul forumului ci in primul rand pe obrazul tau si cerde-ma ca esti mai in public decat ti-ai putea tu imagina.
Radem, glumim, ne certam, ne balacarim, ne contram, dar nu ne jignim intre noi.
Primul lucru pe care trebuia sa-l faci la revenire era sa-ti ceri scuze pentru iesirea jignitoare pe care ai avuto. :hammer:
Pana una, alta ...
Bafta!

#23 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 20 August 2007 - 08:41 PM

Salut Paul!
Vrei sa spui ca un gamer (ca sa nu zic maniac) stie ce valoare are o macheta si ar da asa multi bani pe o "jucarioara"? La cate jocuri sunt cu WWII...

#24 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 20 August 2007 - 08:46 PM

Eee nu normal ca nu.
Dar cred ca este mai simplu.Trebuie o locatie in care omul sa fie in legatura cu ceea ce cumpara.Sau...pasionati.

#25 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 20 August 2007 - 08:47 PM

Citeaza

P.S. Respect pentru baietasii de cartiere (machete ba, ce credeati!!!)

@Flyboy
Coane! Se scrie "respekt" in limbajul baietzashilor (de machete) de cartiere. 8-)
Jiiieeee! 8-)

#26 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 20 August 2007 - 08:52 PM

mersu, la Aug 20 2007, 09:47 PM, a spus:

Jiiieeee! 8-)

Imi pare rau mersu, dar nici asa nu e bine. Este
Giiiieeeeeeeeeeeee, deci cu "g"; asta ca tot vorbim de modelism :hammer:

#27 Useril este offline   AlexGiuglea 

• Membru senior
  • Postari: 419
  • Inregistrat: 29-April 06

Postat 20 August 2007 - 08:58 PM

Yo dudes !!! WAZZUP ? 8-) Let'Z tinem de subiect :lol: .

#28 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela

Postat 20 August 2007 - 09:14 PM

Citeaza

Giiiieeeeeeeeeeeee, deci cu "g"; asta ca tot vorbim de modelism 

Korekt, frate! :-D :lol:
si..............

RESPRKT !!! :lol:

#29 Useril este offline   AlexGiuglea 

• Membru senior
  • Postari: 419
  • Inregistrat: 29-April 06

Postat 20 August 2007 - 09:25 PM

Note : the post below is OFF-TOPIC, but nu m-am putut abtine :lol: .

$ |-| T 1 T 7_ 1 |_ 1 |\/| I8 @ J |_| |_ |-| @ ( |< € R 1 |_ 0 R ? :-D

asta a vrut sa insemne : " Shtitzi limbajul hackerilor ? "

Cu asta am incheiat :lol: ; again, scuze pt offtopicitate :-D .

Aceasta postare a fost editata de AlexGiuglea: 20 August 2007 - 09:25 PM

#30 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 20 August 2007 - 10:55 PM

Ahhh...

Mult ii dulshe si frumoasa limba ce-o vorghim!!!

Bai mersule, offtopicizam-as si n-am cui...se zice REJPEKT shi JMEKER...asa ca ...

WAZAAAAAA>>>>>>

#31 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela

Postat 21 August 2007 - 06:45 AM

Citeaza

Ahhh...

Mult ii dulshe si frumoasa limba ce-o vorghim!!!

Bai mersule, offtopicizam-as si n-am cui...se zice REJPEKT shi JMEKER...asa ca ...

WAZAAAAAA>>>>>>

:lol: :-D :lol:

#32 Useril este offline   alexz 

• Membru deplin
  • Grup: Banned
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 02-July 07

Postat 22 August 2007 - 11:14 PM

crios, la Aug 20 2007, 08:36 PM, a spus:

in principiu ai avut marea sansa sa fie Cartula cu un minut mai rapid decat mine ca pana puteai sa mai scri uitai deja si care este denumirea forumului.

Primul lucru pe care trebuia sa-l faci la revenire era sa-ti ceri scuze pentru iesirea jignitoare pe care ai avuto. :hammer:
Pana una, alta ...
Bafta!

Da, deci, va rog frumos sa ma scuzati domnilor, am vorbit foarte urat si imi cer scuze daca v-am jignit.... :whistle: Sa fim seriosi :-o ;-) :-P cine sa-si ceara scuze mai???? Eu????!!!! :-o :lol: :lol: Mai deci eu nu am de ce sa imi cer scuze....chiar nu am...nu regret nimic din ce am spus. Si cu chestia aia ca am avut norocul ca a fost cartula mai rapid decat tine si ca uitam deja si care este denumirea forumului nu am inteles ce ai vrut sa spui...dar in fine esti tu mosu ala destept...;)

#33 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 23 August 2007 - 06:28 AM

Dragi Frati Administratori, nu sunt deloc bucuros sa spun ca... io-te am fost un fel de "Casandra", cand am zis ce-am zis, in postarea-mi stearsa de la primul incident.

Este clar, acest flacaias manevreaza ca un elefant intr-o vitrina de portelanuri, in acest forum.
Io nu zic ca trebe sa transformam "cartula.net" intr-o manastire de maici, dar nici nu trebe sa permitem sa devina asemanator locului de langa tomberonul de gunoi din dosul blocului, patria sfanta a "baietzashilor plini de respekt" .

Cum scriam in respectiva defuncta postare... sugerez MASURI RADICALE !

Citeaza

Da, deci, va rog frumos sa ma scuzati domnilor, am vorbit foarte urat si imi cer scuze daca v-am jignit.... smiles-laugh.gif Sa fim seriosi smiles-laugh.gif smiles-laugh.gif smiles-laugh.gif cine sa-si ceara scuze mai???? Eu????!!!! smiles-laugh.gif smiles-laugh.gif smiles-laugh.gif Mai deci eu nu am de ce sa imi cer scuze....chiar nu am...nu regret nimic din ce am spus. Si cu chestia aia ca am avut norocul ca a fost cartula mai rapid decat tine si ca uitam deja si care este denumirea forumului nu am inteles ce ai vrut sa spui...dar in fine esti tu mosu ala destept...;)

Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 23 August 2007 - 06:35 AM

#34 Useril este offline   alexz 

• Membru deplin
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 02-July 07

Postat 23 August 2007 - 08:15 AM

DRAGOS, la Aug 23 2007, 06:28 AM, a spus:

Este clar, acest flacaias manevreaza ca un elefant intr-o vitrina de portelanuri, in acest forum.

Nu ma lua pe mine cu flacaias...Dar uite, eu nu mai zic nimic ca sa nu se mai supere nimeni...am fost foarte politicos la inceput, dar vad ca lumea de aici nu vrea sa vorbesc politicos. Bft cartula...sper sa va intelegeti de acum incolo intre voi;)

#35 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 18-March 06

Postat 23 August 2007 - 08:24 AM

Uite, io nu-s machetist. Ma rog, as vrea, dar nu-s. Cu toate astea cei de aici m-au adoptat si nu mi-au dat peste degete. Dar am zis ca daca tot intru in casa cuiva, macar sa ma sterg pe picioare daca nu sa ma descalt. Intelegi?

Ah, si inca ceva: ne intelegeam foarte bine intre noi si inainte :whistle:

#36 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 23 August 2007 - 08:38 AM

Sper ca la ora aceasta are deja contul sters si ban pe IP.

#37 Useril este offline   Cassin 

• Membru senior
  • Postari: 409
  • Inregistrat: 08-April 06
  • Interests:Machete statice avioane de orice fel (de preferinta cu elice din WW II) 1/72

Postat 23 August 2007 - 08:51 AM

Nici macar nu vreau sa ma gandesc la cat de nelelocul ei este aceasta situatie. Dar este evident ca exista incompatibilitati mari de educatie, cultura, comportament, si sa spunem hobbystica? intre useri obisnuiti si domnul proaspat aparut. Propun administratorului stergerea intregului topic si ignorarea totala a persoanei.

#38 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 23 August 2007 - 09:23 AM

Cassin eu am alta sugestie! ;-)

Ar trebui lasat aici ca sa vedem ce patesc unii de genul asta, vorba lui Viper:

Citeaza

...daca tot intru in casa cuiva, macar sa ma sterg pe picioare daca nu sa ma descalt...

si cu proxima ocazie cand cineva mai "exhibiteaza" atitudini similare sa il trimitem la topic :whistle:

Ce zici Gabi, nu ar merita de pus pinned pe undeva sa il vada cine vrea? Ceva similar capului expus in teapa la poarta cetatii :-o

#39 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 23 August 2007 - 09:47 AM

Hm, cum o facem, cum o dam, pe ici pe colo se itzeshte niscai radicalism si extremism.
Mai demult m-am ofticat si eu ca anumite cuvinte imi erau cenzurate (ori aici ori pe defunctul site). Pe urma insa am mai incercat marea cu degetu....Era pacat domne sa se piarda din culoarea unor posturi doar asa ca sa mentinem o atmosfera de reuniune de adventiste. Si am observat ca adminii astia de aici nu sunt deloc intoleranti. Poti sa vorbesti colorat dar in limita bunlui simt (daca vreti, chiar "de cartier") si fara a folosi limbajul colorat pentru a invectiva pe un coleg sau altul.
Cu alte cuvinte, suntem moderni, tineri, neoficiali, nu suntem o adunatura de "nerds" sau "geeks" dar ne pastram in niste limite care sa ne asigure obrazul la intalnirile fizice. Mie nu are de ce sa-mi crape obrazul cand ma vad cu baietii la o bere modelistica o data pe luna, fata de altii care au o prestanta data de varsta si experienta de viata si de asemenea cei mai tineri de aici sunt tratati cu respect de catre restul fara a se face diferente de varsta si/sau cultura.

Deci, cam asta-i ideea. Poti sa fi jmeker si fara sa faci dovada marlaniei o data la doua randuri.

Cat despre ideea de la care s-a plecat, numai un nepasionat si nechemat poate sa-si inchipuie ca i-ar putea iesi ceva ....nu bun, macar frumos, din mana de la primele subiecte abordate. Poate ca era facuta o apropiere cu corabiile alea din talciocul de pe marginea soselei de langa Azuga. Cu toate ca si pentru alea iti trebuie cel putin rabdare si putina aplecare in afara de a numara in gand profiturile in timp ce le faci.

#40 Useril este offline   curec_christian 

• Membru senior
  • Postari: 606
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 23 August 2007 - 09:50 AM

Salut,

Din toate forumurile pe care eu le vizitez, indiferent de domeniu, asta este cel mai civilizat. Din toate punctele de vedere.

Si nu de putine ori am reusit sa am o discutie in contradictoriu cu un alt membru al forumului dar intotdeauna am reusit sa pastram acel gram de civilizatie si respect necesar unui schimb de idei. :roll:

Nu stiu daca ar trebui sa dam cuiva ban pentru ca e obisnuit sa se exprime ca pe alte forumuri cu o populatie mult mai numeroasa decit acesta.
Poate omul intelege si isi corecteaza vocabularul ... si atitudinea.

Si eu cred a tocmai asta face cartula.net un loc mai deosebit - modul in care oamenii se ajuta la nevoie si respectul reciproc care exista intre membrii forumului.

Eu propun sa pastram lucrurile asa cum sunt... :whistle:

Christian

Aceasta postare a fost editata de curec_christian: 23 August 2007 - 09:51 AM

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi