Mie mi se pare ca forma cupolei pare dreapta datorita grosimii plasticului .Daca urmaresc linia de demarcatie a carlingii , mi se pare destul de ok. Ceea ce imi place insa foarte mult este PZL-ul verde . Eu unul cautam pina acum pentru acest avion (in FARR) camuflaje mai deosebite si am ramas surprins sa vad cat de bine il prinde , scotandu-i in evidenta forma ("caracterul"),culoarea verde si cocardele asimetrice .FELICITARI Mgc! :hammer: -------------DA...Blue-Max

.Sint cateva topicuri ce parca s-au "decantat" mult prea repede si injust (avionasele lui Wurger ,concursul de figurine ...etc), desi nivelul calitativ era mult peste alte topicuri ce acopereau uneori zeci de pagini .Si eu ,(si sint SIGUR ca nu doar eu ), am preferat (in repetate randuri) doar sa-mi clatesc ochii ,si sa-mi descretesc fruntea , atunci cind cuvintele nu puteau acoperi starea sufleteasca divergenta fata de gandurile "pamintii", sau ma aflam intr-o sincopa a inspiratiei .Aceasta divagatie off topic nu o doresc ca dezvinovatire ,ci ca regret .