Forum Machete,Modelism,Hobby: T-55A 1/35 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

T-55A 1/35

#41 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 04 November 2007 - 03:04 AM

Cum ziceam, foto decente dupa inmatriculare, care, datorita faptului ca nu am reusit sa o obtin :8P: (decal-urile), intarzie. Dar exista un soare in spatele norilor, deci in foto celelalte 2 proiecte in curs de desfasurare: T-80UD (Zvezda - danke Pavel!) si Zis-151 (tooot Zvezda). :whistle:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_6437_.jpg

Aceasta postare a fost editata de Kamob 50: 04 November 2007 - 03:05 AM

#42 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior

Postat 07 March 2010 - 03:49 PM

Salutarica din meandrele concretului!

Mare apel mareee!!! Cine doneaza pentru echipamentul de mai sus (T-55), niste decals cu cifre sau/si chiar niste rondele? :bang:

Sar'na!

#43 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 03-December 08

Postat 07 March 2010 - 09:10 PM

Kamob, imi pare rau, dar trebuie sa te "dezumflu" nitel! Tancul ala seamana cu un T-55, dar daca il iei bine la purecat il cam arunci!
Sunt cam dur, dar - am inceput sa lucrez pe T-55 in scoala militara, in 1982, si am terminat lucrul practic cu el in 2000. Deci ma consider indreptatit sa spun ca stiu ceva despre acest tanc. Si il iubesc de-a dreptul!
Vezi ca ce ai tu se vrea o versiune fabricata in Polonia (vezi tubul de admisie a aerului fixat pe dreapta turelei). Am avut asa ceva in armata romana, dar in acest caz mai apare o problema - tancurile poloneze nu aveau levierele clasice, directia era comandata integral cu servomecanisme hidraulice, levierele (sau mai bine spus manetele de comanda) erau de mici dimensiuni, plasate pe o cutie intre picioarele mecanicului-conductor. Iar la macheta ta, fantele pentru luneta si pentru mitraliera jumelata (stanga/dreapta fata de tun) sunt ingrozitor de enorme si gresite!
Daca vrei detalii bune, da o cautare pe google cu "peruvian T-55 walkarround". Ai sa gasesti o gramada de detalii.
Tot respectul pentru muca pe care o depui si pentru talentrul tau, dar lucrezi pe o baza foarte slaba. Imi pare sincer rau sa o spun! Stiu cam cum e sa vina cineva si sa-ti spuna asa ceva despre modelul in care depui pasiune!

#44 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior

Postat 07 March 2010 - 09:39 PM

Relax, ca eu am pasiune construitul. La baza sunt pe jet-uri sovietice, asa ca asta e doar un pass-temp. :bang:
Asta, oricum, nu-l scuteste de a avea decal-uri romanesti, asa ca "hapelul" ramane, daca cineva are asa ceva acareturi de maritat.

#45 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 03-December 08

Postat 07 March 2010 - 09:54 PM

OK, atunci da-i 'nainte! Totusi, nu ai vrea sa il imbunatatesti nitel? Chiar sunt curios ce se poate scoate din chestia aia!
Toate cele bune - dar Kamov e un elicopter, nu un jet! de ce Kamob si nu Su sau MiG?

#46 Useril este offline   bobo20 

• Membru senior
  • Postari: 203
  • Inregistrat: 13-March 09

Postat 09 March 2010 - 05:53 PM

kamob , cum se numeste culoarea care ai folosit-o ,ce marca?

#47 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior

Postat 09 March 2010 - 07:46 PM

Cu certitudine mare am folosit Model Master; culoarea e ori dark olive ori russian armor green. Sorry, am vopsit-o cam de multisor. :gun:

#48 Useril este offline   bobo20 

• Membru senior
  • Postari: 203
  • Inregistrat: 13-March 09

Postat 09 March 2010 - 08:02 PM

cred ca da mai degraba spre dark olive :gun:

nu i-ai mai facut nici o imbunatatire pana acuma ? pune poze ca sunt cruios sa vad cum a iesit

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi