T-55A 1/35
Postat 05 August 2007 - 10:09 PM
Printre proiectele in curs de finalizare este si primul meu tanc, un superb T-55A facut de SKIF. Cutia contine, pe langa traditionalele culee cu piese din plastic si parti din metal si cauciuc. Acum, s-a pus problema de a-l face "sudat" sau liber pentru a se vedea interioarele (care, va asigur, SUNT!). Pana la urma s-a facut un compromis, iar macheta, desi pare aproape gata este chiar aproape gata
Flacara modelistica s-a aprins datorita unei mici excursii pana in Mall, unde s-a intamplat sa dau peste o cutie de Revell 46 mat, exact verdele ce-mi lipsea
Da-ti cu parul cand zic eu ca-i gata, acum doar ne uitam:
Flacara modelistica s-a aprins datorita unei mici excursii pana in Mall, unde s-a intamplat sa dau peste o cutie de Revell 46 mat, exact verdele ce-mi lipsea
Da-ti cu parul cand zic eu ca-i gata, acum doar ne uitam:
Postat 05 August 2007 - 10:14 PM
Vedere a compartimentului de lupta. Piesa aceea ciudata ce acopera magazia de proiectile e facuta dintr-o bucatica de stiren, pentru ca, fara ea, s-ar fi vazut o gaura uratica in acea zona. Ca fapt divers, nu prea merita sa dai o mare importanta ingrijirii vopsirii, pentru ca, o data ce se inchide, detaliile observate scad la 10%:
Postat 05 August 2007 - 10:18 PM
Hmmm, compartimentul motor, unde am facut scratch tevile colectoare de gaze si fisele motorului, pentru ca, desi SKIF propune optiunea de a face macheta cu capacul de vizitare deschis (sau inchis), nu s-a obosit sa termine treaba (iar bani de rasini n-am). Oricum, data grosimea balamalelor, am folosit cel mai mic burghi pe care il am si am facut capacul integral mobil 8-) (o sa pun foto cu el deschis):
Postat 06 August 2007 - 01:26 PM
Nici decum! Rosul acela e rugina de la MM, si va fi acoperita de Revell 46 mat (verde). Folosesc o tehnica pe care o aplic la avioane pentru diferentierea panourilor (trebuie sa aiba aspect de umbra & murdarie, nu de uitat in lac). De indata ce termin cu montarea reperelor si finisare, o sa vopsesc la aerograf, si vedem atunci cum iese... sper bine
Postat 07 August 2007 - 04:53 PM
Postat 10 August 2007 - 08:27 PM
Credeati ca asta e??? NU! Am demontat componentele principale si urmeaza pregatirea de vopsire: chit, polish si... iar chit si polish :-x In fine, abia astept sa termin cu inelele tunului, desagile de... ce pun tanchistii acolo si imbinarea fata (unde e, surprinzator, o mare, mare gaura...):