Forum Machete,Modelism,Hobby: Lucru la machete - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Lucru la machete pt. ca ne-am lamurit cu lucru pe caldura

Sondaj: Cand lucrez la machete?

Cand lucrez la machete?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 02 August 2007 - 11:07 AM

Tot legat de machete si de cand si cum lucram la machete, daca ne-am lamurit cum e cu lucru pe caldura mai sunt si alte aspecte care trebuie neaparat elucidate. Astfel primul mister care necesita neaparat raspuns este daca daca si ce manaca modelistul inainte de lucru. Vor mai urma polluri pe aceeasi tema: Ce bauturi consumati inainte, in timpul si dupa lucru? Cum aveti scaunul dupa ce ati lucrat la machete? etc.

#2 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 02 August 2007 - 11:18 AM

:-D :-o :whistle:

#3 Useril este offline   eugen 

• Membru senior
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 02-November 04
  • Interests:Aviatie post WWII

Postat 02 August 2007 - 12:39 PM

OlafTheViking, la Aug 2 2007, 12:07 PM, a spus:

Vor mai urma polluri pe aceeasi tema

Yes!!! Merge banda...! :whistle:

#4 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 02 August 2007 - 01:29 PM

Da. Deci inainte de masa, pentru ca mintea sa zboare la purcelul ala din cuptor (merge porcu pe caldura asta, nu?) si de asemenea in cazuri extreme (de genul lucratului mai multe ore) apare acea durere groaznica de foame si mana are "joc" :whistle: .
Momentul este mai mult decat favorabil pentru machetit.
Ar mai fi dupa masa, cand sangele nu se duce la cap, ochi sau la maini, ci la stomac si hop se mai inchide un ochi...si hop mai fuge mana cu cutterul si in alte locuri :-o . Un preludiu potrivit modelitului.
Deci bagam carne in noi (de porc daca se poate), ca se digera greu si merge la suflet. :-D

#5 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 02 August 2007 - 06:43 PM

Iar nu e bun sondajul!
Eu nu am cu cine sa votez pentru ca nu ma incadrez nicaieri.
Eu, spre exemplu, lucrez intre mese.
Am una in fata pe care lucrez cel mai des, am una in dreapta pe care lucrez ocazional si unde se afla o parte dintre materiale si mai am una in spate pe care se afla scule, materiale, piese diverse care sa-mi fie la indemana in momentul propice si de rastriste cand imi trebuie repede ceva, dar, din pacate, nu mai am o mana in plus fie ea si de stanga.

Bafta!

#6 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 03 August 2007 - 06:04 PM

Nici la mine nu se potriveste pol..aritatea. Eu lucrez pe cant. A nu se intelege ca e vorba de cel cu capa. Lucrerz pe cant fiindcaca masa e blocata de tot felul de resturi utile, musai sa fie la indemina.
Scaunul, pliant, e de obicei tare. Se poate concluziona usor ca beau, inaite, activia de baut iar dupa, menta. Tare.
Folosesc doua perechi de ochelari si nasul la pictat magnosele de la ceasurile de bord. Sculele sunt pentru mina dreapta, de aceea nu le imprumut stigacilor.

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 03 August 2007 - 06:05 PM

#7 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 03 August 2007 - 06:09 PM

Z-mare, la Aug 3 2007, 06:04 PM, a spus:

Sculele sunt pentru mina dreapta, de aceea nu le imprumut stigacilor.

:whistle: :-o
Si ca tot ai adus vorba de scule: scula ta de mestecat in vopsea pe care ai uitat-o pe masa la intalnire se afla bine mersi la mine in asteptarea zilei cand va fi returnata.
Sa nu-ti faci griji ca sunt dreptaci. :-D

Bafta!

#8 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 05 August 2007 - 03:53 PM

Nu-mi fac griji Crios, parola e la mine! :bang:
Mersi mult, o sa o recuperez la proxima intilnire.

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 05 August 2007 - 03:53 PM

#9 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 06 August 2007 - 12:19 AM

Daca as fi tanar si liber - din pacate nu mai e cazul caci atunci cand esti tanar consideri ca numai tu esti destept si ca urmare te insori dovedind contrariul - as lucra tot timpul. Respectiv....Tot timpul. Daca nu ati inteles pot sa repet. unde n-ati inteles ?
Cum saptamana trecuta am primit un cadou nesperat, familia plecand (asa fara de cap) la tzara, cand veneam de la servici ma opream direct la masa de lucru si ulterior imi dadeam seama ca iar e 3 noaptea si nu am pus poze (sa-l stresez pe Mishu cu ora), si iar ma trezeste Z-Mare cu un telefon pe la 8.30 cand eu trebuia sa fiu la servici cu cafeaua in fata si cu ochii la fundul secretarei sefului.
Si, da, tot timpul, caci si la servici chiar daca n-am plasticul in mana, greierul lucreaza si mana noteaza si ochiul pe internet atent scruteaza.

Daca nu sunt cu masina, cum a fost cazul acum cand am dat tot numai sa plece odata, in autobuz (sau ce o fi ala ca nu vad in ce ma urc si pe unde trece) citesc carti despre subiectul respectiv si imi vin idei (d-alea de le scriu p-aici cu Minoru Sugita) sau ma uit pe diverse referinte si descopar (si injur) ce n-am vazut acasa ca ma grabeam sa mai fac ceva.
Cand ma culc, alea 3-4 ore, probabil ca visez tot ce-am facut in timpul de veghe dar sunt prea infrant ca sa-mi aduc aminte.

Hm ! Si nevasta-mea zice ca-s obsedat.....O fi, nu zic.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi