Citeaza
Ma bucur tare ca ai revenit printre noi si cu o asa figurina si o asa lucrare nu pot spune decat ... tare mult mi-ai lipsit!
Multumesc Cristi! Mi-ati lipsit si voi.
Citeaza
Ar fi frumos daca ai veni maine la intilnire ca sa impartasesti din experienta ta.
Asa am planificat si eu Daniel dar nu m-a lasat nici familie nici pacientii. E cam greu cu unul de 1 luna si unul de 2 ani si sa ma duc si la cabinet.. Dar nu ma plang, cel putin mai pot sa vopsesc niste figurine.
Ca sa nu las mesajul fara poza: iata cam cum arata apa de pe postament. Nu s-a intarit foarte foarte transparent dar asta nu din cauza materialului (cred) ci din cauza mea. Am aplicat un strat foarte gros. Este bine sa fie aplicate straturi multiple dar subtire. Ma gandesc totusi ca apa curgatoare si cit de cit adanca n-ar trebui sa fie foarte transparenta nu?
Mie mi-a placut cum arata deocamdata. Mi-a placut si materialul chiar daca trebuie sa astept vreo 24 de ore inainte de a aplica urmatorul strat..
O sa mai pun citeva straturi de apa. Am modelat si o parte din muschii in si pe langa apa.
Aceasta postare a fost editata de alguhan: 24 July 2007 - 01:16 PM