Ziua Aviatiei - Otopeni Ziua portilor deschise
Postat 21 July 2007 - 11:25 PM
@ kamob: Mon cher, tot respectu' dar sa intepenesc daca te mai retin ca figura sau ca persoana!!! MEa culpa, poate ne vedem odata si ma dumiresc!!!
@toni: stii tu mai bine ca mine pe cine cunosc si pe cine nu ? oricum sunt dsipus sa imi intregesc neajunsurile.
@Olaf: Da ma, m-as sui si cred ca nu numai eu. Dar totusi cred ca ar exista ceva limitari la capitolul tonaj maxim admis
@cei care au facut poze la buzeul Aviatiei Lor (ca al nostru nu mai e de mult): bravo si multumim de vestile bune aduse. ar trebui sa ne oferim voluntari sa revopsim "batrana doamna" ce ziceti ???
@toni: stii tu mai bine ca mine pe cine cunosc si pe cine nu ? oricum sunt dsipus sa imi intregesc neajunsurile.
@Olaf: Da ma, m-as sui si cred ca nu numai eu. Dar totusi cred ca ar exista ceva limitari la capitolul tonaj maxim admis
@cei care au facut poze la buzeul Aviatiei Lor (ca al nostru nu mai e de mult): bravo si multumim de vestile bune aduse. ar trebui sa ne oferim voluntari sa revopsim "batrana doamna" ce ziceti ???
Postat 22 July 2007 - 08:31 AM
Postat 28 July 2007 - 04:53 PM
Joi, 26 iulie, a efectuat ultimul zbor An-24 cu nr. 5024. S-a aprobat un razmut peste unitate... A fost superb sa vad asa ceva cu o astfel de aeronava. Partea proasta a fost ca nu am stiut de eveniment si nu am avut aparatul foto cu mine Au fost facute ceva poze de catre cei de la roaf.ro (parca). Oricum, fotografia(iile) ar merita vazute...
Postat 28 July 2007 - 05:13 PM
kamob, la Jul 27 2007, 12:45 PM, a spus:
e aripa stanga vazuta din fata.
lol, daca dadeam scol lateral, vedeam voletii de bord dar abia acum am vazut ca poza e mai mare.
mea culpa.
Citeaza
Joi, 26 iulie, a efectuat ultimul zbor An-24 cu nr. 5024.
an 24? mai zburau an-24 inca? stiam ca sunt scoase de niste ani buni, desi se poate sa fi stiut gresit.
sper sa nu fie cu suparare interventia mea
Aceasta postare a fost editata de jester: 28 July 2007 - 05:17 PM
Postat 31 July 2007 - 08:01 AM
Asta sigur mai zboara: http://www.airliners...file/1241725/L/