SDPKFZ 11
Postat 12 July 2007 - 10:02 PM
Postat 12 July 2007 - 11:07 PM
Postat 13 July 2007 - 07:25 AM
Butoaiele si senilele (banuiesc ca ce a ramas din constructie) au fost in kit?
Per total e foarte draguta lucrarea, iar podul e reusit.
Postat 13 July 2007 - 08:06 AM
Cat despre diorama:
-vopseste marginile unde se vede polistirenul cu negru
-poti fie folosi metoda lui MArhaba pentru apa, fie o foaie de plastic transparent asezata orizontal peste marginile careia torni ghips. Atentie sa fie dreapta.
-omuleti cauta de la Revell, poate are Olaf sau Pavel.
Postat 13 July 2007 - 09:23 AM
Ahmed, la Jul 13 2007, 08:06 AM, a spus:
CORECT, Ahmed are dreptate !
Frate Victor, FAMO (Sd.Kfz. 9) are 18 tone si este enorm in comparatie cu Sd.Kfz.11 (tractor de artilerie) care are 3 tone, reprezentat de kitul Italeri/Esci.
Dani, a facut si el o confuzie si s-a gandit probabil la Sd.Kfz.7 (tractor de artilerie) care are 8 tone si este reprezentat MIZERABIL de vechiul kit Hasegawa, eronat in forme si supradimensionat.
Apropo de FAMO (varianta de depanare), ce kit ai folosit, Revell sau Trumpeter ?
Faina diorama, grozav lucru poti sa faci cu polistirenul acela...
Pentru apa, daca vrei un produs mai bengos, vorbeste tot cu Olaf... stiu ca avea niste produse speciale pentru trenulisti. Iar la figurine... nu te mai complica cu jumatati de masura... mergi DIRECT pe mana lui "Preiser", din stiren dur. Tot Vikingul te rezolva...
Succes !
Postat 13 July 2007 - 01:22 PM
Ca sa iti dai seama cat de mare e Famo, iti amintesc ca e unul in curte la Muzeul Militar.Chiar e un monstru.
La capitolul figurine-e plin netul de oferte la 1/72.Daca vrei sa te le iei tu de la magazin-->stii care sunt "multele" magazine din domeniu.Daca vrei sa faci iarna, pune mai multa "zapada" si poti sa faci apa inghetata, care poate fi opaca sau semitransparenta alba (probabil un anume tip de silicon) sau transparenta sau acoperita in mare parte cu o pulbere fina (zapada).
Ai ca exemplu un articol http://www.cartula.net/smartsection.item.1...vizii-quot.html facut de Ahmed
Nu sugerez sa faci sa arate la fel, dar ai un punct de plecare.
Postat 13 July 2007 - 01:27 PM
Daca pui mai putin bicarbonat o sa iasa ceva transparent, dar cu o tenta spre alb.
Incearca si vezi ce iese
Postat 06 August 2007 - 04:14 PM
DRAGOS, la Jul 13 2007, 09:23 AM, a spus:
Ahmed, la Jul 13 2007, 08:06 AM, a spus:
CORECT, Ahmed are dreptate !
Frate Victor, FAMO (Sd.Kfz. 9) are 18 tone si este enorm in comparatie cu Sd.Kfz.11 (tractor de artilerie) care are 3 tone, reprezentat de kitul Italeri/Esci.
Pai,da. FAMO era folosit si la tractat de tancuri,deci trebuie o forta enorma si o masinarie pe masura.
Postat 07 August 2007 - 02:10 PM
Datorita pozitiilor care se preteaza a fi asezate pe scaune, iti recomand in principiu seturile German Mechanized Infantry sau German Infantry Resting.
Soldati buni ptr. scopul tau gasesti si in setul Revell - German Artillery (realizat in colaborare cu Preiser), dar este din plastic moale.
Si nu in cele din urma, uniformele lor (early war) se potrivesc culorii de la Famo.
Daca vrei uniforme de camuflaj, se schimba datele problemei....
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 07 August 2007 - 02:13 PM