kit revell 1/72
Pagina 1 din 1
SPPZ 2 LUCHS
Postat 12 July 2007 - 11:46 PM
Cu toate ca am lasat deoparte 72 am ramas in ramura blindatelor. Este foarte bine facut ( parerea mea ), ai si o diorama pt el? Totusi asi avea si niste obiectii ( normal ca altfel nu se putea ) si se cam leaga una de alta: 1 aparatorile rotilor ( fata si spate ) ar fi trebuit sa aiba aceleasi dimensiuni ( mie mi se pare , din ce observ , ca unele sunt mai mari si altele mai mici ) 2 ar fi vopsirea lor ( a aparatorilor ) ar fi trebuit macar sa trasezi cu creionul liniile dintre alb si rosu si apoi sa dai cu vopsea ( te ajuta mult ) 3 culorile ( camuflajului ) trebuiau mai evidente ( le-ai diluat cumva ), pe pozele cu chestia reala se observa destul de bine ( chiar si pe cele alb negru ) unde incepe o culoare si unde se termina alta 4 ( cred ca se leaga de punctul 3 ) ai murdarit cam mult masina nici la exercitii nu cred ca era asa murdara ( ma refer la partea superioara ) Si 5 blindatul tau nu pare a avea numar de inmatriculare ( are " Y " -ul , are steguletul Germaniei , dar nu se vede nici un numar de inmatriculare )
P.S. mai am o carcoteala si scapi de mine rotile " trag " inspre exterior ( vezi poza a doua postata de tine ) sau este o iluzie data de aparatul foto
P.S. mai am o carcoteala si scapi de mine rotile " trag " inspre exterior ( vezi poza a doua postata de tine ) sau este o iluzie data de aparatul foto
Aceasta postare a fost editata de osmulikevicialexandru: 12 July 2007 - 11:50 PM
Postat 13 July 2007 - 08:55 AM
Parerea mea:
- faina masina!
- arata chiar bine, nu mi se pare prea murdar;
- ca detalii tehnice nu stiu ce sa spun, nu ma pricep la cite surubele trebuia sa aiba si pe unde, dar lucruriele par la locul lor si bine evidentiate;
- vopsirea aparatorilor arata intr-adevar a fuserai! Trebuia sa vopsesti cu alb toata aparatoarea, apoi mascai dupa care dadeai cu rosu;
- atentie la alinierea rotilor!
- daca rotile sunt asa murdare, "intradosul" e prea curat...totusi!
- faina masina!
- arata chiar bine, nu mi se pare prea murdar;
- ca detalii tehnice nu stiu ce sa spun, nu ma pricep la cite surubele trebuia sa aiba si pe unde, dar lucruriele par la locul lor si bine evidentiate;
- vopsirea aparatorilor arata intr-adevar a fuserai! Trebuia sa vopsesti cu alb toata aparatoarea, apoi mascai dupa care dadeai cu rosu;
- atentie la alinierea rotilor!
- daca rotile sunt asa murdare, "intradosul" e prea curat...totusi!
Postat 13 July 2007 - 09:28 AM
Acum am inteles de ce Victor a construit acest model, pe cere nimeni nu l-a facut pana acum: Semana cu o barcuta!! :hammer: si ca sa arate si mai bine ar trebuii sa-i faca o diorama cu el trecand printr-un sant cu apa si namol, asa ar scapa si de aliniere, rosu si alb, delimitarea culorilor, etc.
Succes!!
Succes!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1