Din cate vad, sunt probleme distincte:
- partea cu URL-urile de imagine care sunt generate aiurea e o problema serioasa, si tine de codul forumului. Inca mai sap sa vad ce se intampla, din pacate insa nu reusesc sa reproduc situatia si nici suportul de la aplicatie nu mi-e de mare ajutor. Dupa cum am intrebat, mai e si altcineva care are EXACT aceeasi problema? Pana acum ALaur, si a testat si AdiP.
- Longinus, problema ta imi suna din ce in ce mai mult ca o problema legata de ceva din calculatorul/browserul tau de Web. Incearca te rog si cu un alt browser, faptul ca nu poti sa scrii dupa ce iti apare fereastra de 'Add Reply' imi indica ca ceva nu e in regula cu executia unei portiuni de program pe calculatorul tau.
Pe langa ce spuneam mai devreme, sa incerci cu un alt browser, mai incearca si urmatoarele:
- inteleg ca ai un Firefox, incearca sa mergi in Options->Content, si asigura-te ca ai JavaScript-ul activat. Daca nu e activat, activeaza-l.
- din pagina forumului, du-te in 'Panoul Meu' (langa Vizualizati postarile noi), si acolo in stanga jos , in sectiunea "Optuni", ai un link "Setari Forum". Acolo, ultima optiune este tipul editorului de postari, ai fie 'Editor standard' fie 'Editor cu formatare'. Comuta pe cealalta optiune, spune-mi ce aveai inainte, spune-mi daca rezolva sau modifica problema in vreun fel.
Alaur, tu spui asta:
Citeaza
Apropos (de scris mesaje):
- sa stii ca problema cu inserarea pozelor in textul mesajului a ramas (insereaza DOAR la inceputul mesajului) vezi aici ; ai mai sapat sau e definitiv ca nu poti pe versiunea asta ?
Insa, vad ca imaginea o ai inserata in continut si nu la inceput. Sa inteleg ca ai mutat-o manual acolo?